Francuski bob - frizura koju ćemo obožavati i ove jeseni

Francuski bob - frizura koju ćemo obožavati i ove jeseni© Instagram

Francuski bob je opuštena frizura kod koje kosa seže do brade, a ponekad dolazi u kombinaciji sa šiškama i zaista je klasik

Francuskinje su poznate po svojoj jedinstvenoj i pomalo nonšalatnoj ljepoti, a njihov nam je modni stil vječita inspiracija. U posljednje vrijeme Francuskinje su postale vrlo inspiracija mnogima i kad je riječ o frizurama pa je tako upravo francuski bob ležerna frizura koja je ovog ljeta bila veliki hit, a njezina će se popularnost nastaviti i u danima jeseni koji nam slijede.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Taylor LaShae (@taylorlashae)


U čemu je tajna francuskog boba i zašto su mnoge žene odlučile isprobati ovu frizuru? Možda u njezinoj jednostavnosti. Naime, francuski bob je opuštena frizura kod koje kosa seže do brade, a ponekad dolazi u kombinaciji sa šiškama i zaista je klasik.
 
Ova je frizura privlačna i jer se lako održava te odaje opušteni dojam, a istovremeno izgleda vrlo chic. Ono po čemu je francuski bob specifičan je dužina kose koja završava točno u ravnini usta, a šiške su uglavnom ravne i sežu do obrva.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Taylor LaShae (@taylorlashae)


Ipak, postoje i neke modernije varijante ove frizure gdje se eksperimentira s duljinom, a oblik može biti i slojevit. Frizura je odličan izbor i za ravnu i za kovrčavu kosu.
 
Ako razmišljaš o promjeni frizure, a voliš francuski šik i pomalo romantičan stil, uzmi u obzir francuski bob koji će ove jeseni biti vrlo trendi. U nastavku smo izdvojile nekoliko odličnih varijanti te frizure koje ti mogu poslužiti kao inspiracija.
 
Foto: Instagram

@hannahkleit

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli ??????¨? (@hannahkleit)

1/10
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2
 
tikica-
  • 16.9.2020 11:15:25
  • Bodova: 49760
  • Prijavi
Slatke su frizurice.I ja se puno puta tako ošišam.
mikica61
  • 16.9.2020 10:12:48
  • Bodova: 125672
  • Prijavi
a što sad? da se ošišam?