Budućnost bujne i predivne kose leži u tretmanima za zdravlje vlasišta i kose:

Budućnost bujne i predivne kose leži u tretmanima za zdravlje vlasišta i kose:

Ruža, jedini Institut Kérastase u regiji i Kérastase na luksuznom doručku predstavili najnoviji Kérastase Nutritive za svaki tip suhe kose

Trendseter i pionir po pitanju inovacija i zdravlja kose, Ruža Institute Kérastase, u suradnji je s luksuznim brendom Kérastase, predstavio inovaciju Kérastase Nutritive protokola za svaki tip suhe kose i najsofisticiraniju dijagnostiku stanja vlasišta i kose dostupnu jedino u Ruža Institutu Kérastase. Renovirana ikonska Kérastase Nutritive linija proizvoda za kosu, koja ciljano radi na dubinskom hranjenju i obnavljanju vlasi, predstavljena je u elegantnom ambijentu Smaragdne dvorane hotela Esplanade, uz bajkovitu atmosferu s duhom pariškog allura, mnogobrojni uzvanici uživali su u ljupkom nutritivnom doručku, čiji su sastojci poput lososa, šparoga i malina, fantastično ispričali priču o tome koliko je bitan specijalizirani, klinički pristup njezi kose.

Vanna, Bojana Gregorić, Tatjana Jurić, Natali Dizdar, Renata Sopek i Lana Jurčević, prve su imale priliku isprobati senzacionalnu novu liniju Nutritive liniju za svaki tip kose i koriste je već 2 mjeseca, budući da Ruža Institut Kérastase prva ekskluzivno prije svih Kérastase inovacije dobiva na testiranje i lansiranje. Tako su Ružine muze i zaštitna lica koje su to već više od 10 godina, zablistale u Smaragdnoj dvorani Esplanade, u bajkovitim haljinama Matije Vujice s predivno nahranjenom, bujnom, kosom luksuzne teksture koja je rezultat individualno skrojenih Nutritive protokola njege, što nova Nutritive linija i omogućuje. Uz detaljnu analizu dijagnostičkom kamerom, i sastavljanjem prave formulacije Kérastase Nutritive Prestige protokola dostupnog jedino u Institutu, suha kosa i ispucali vrhovi padaju uz zaborav, a ženama je podarena mogućnost ostvarenja jedne od ključnih želja kada je o kosi riječ - meka, nahranjena, svilenkasta, bujna kosa tako meka na dodir.
 

Dodir kose i govor kose izuzetno je važna jer kosa je način izražavanja. Čak 80% komunikacije čini neverbalna komunikacija, kod koje je dodir, govor kose izuzetno bitan. Žene kosom zavode, pokazuju da su zainteresirane ili ne, ljute se, razmišljaju, kažu ne ili ne znam... Niz je dugačak. Kosa uljepšava vanjski izgled. Njeno stanje, njena ljepota povezana je s unutrašnjošću. Ljudsko tijelo nevjerojatan je i jedinstven sustav. Zato, trebamo voditi računa o našem tijelu i zdravlju jer ono je jedino mjesto u kojem trebamo živjeti. Zdravlje vlasišta ključno je za zdravlje i ljepotu kose, rezultat teksture kose, boje i finalno cijele frizure. Iz tog razloga bitno je kako se odnosimo prema zdravlju našeg vlasišta i koliko pažnje i vremena poklanjamo stručnim protokolima njege bas kao što je Nutritive.
 

Naše a, i svjetske zvijezde odavno to znaju, zato je u njihovoj tjednoj rutini osim feniranja i individualni protokol njege skrojen prema individualnim potrebama. To je budućnost i zato iako je već 40 godina simbol za tradiciju, kvalitetu i ljepotu kose, Institut Ruža Kerastase je i simbol inovativnosti. Prije 17 godina postala je prvi i jedini hrvatski Kérastase Institut, a danas s ponosom jest i jedini domaći centar brige o zdravlju vaše kose i vlasišta. Novi  Hair - health and style koncept donio je Ruži image jedinog hrvatskog Hair healing Instituta i pokazao tako što u 21. stoljeću znači odgovorna briga o svom zdravlju i zdravlju svoje kose i vlasišta.

 

Kérastase Nutritive linija za kosu stvorena je za dubinsku regeneraciju kose, čiji sastojak benzojeva smola, popravlja strukturu kose iznutra, čime radi na instantnom popravku stanja i izgleda kose; ona postaje mekša, sjajnija i lepršava. Novitet Nutritive linije su nova elegantna pakiranja s utisnutim logom na poklopcu, koja sada prate sve svjetske dizajn trendove na području industrije ljepote, kao i linija Nutritive Magistral za njegu jako isušene kose. Kolekciju čine kupka magistral, njega magistral, maska magistral i krema magistral, već dostupne u Ruža Institutu Kérastase.
 
Komentari
+2
 
rozanna
  • 4.7.2016 12:58:37
  • Bodova: 34883
  • Prijavi
E baš mi to treba kao sol, no nažalost nisam ničija muza da to dobijem besplatno kao ove na slici
irija
  • 3.7.2016 17:45:42
  • Bodova: 51059
  • Prijavi
Zato one imaju ovoko prekrasnu kosu,ali to si samo one mogu priuštiti.