Bob je uvijek in, no znaš li kakav je najbolji za tvoj oblik lica?

Bob je uvijek in, no znaš li kakav je najbolji za tvoj oblik lica?© Instagram

Valoviti ili ipak slojeviti bob, ovisi imaš li okruglo, ovalno lice ili srcoliko lice

Jesi li se ikada pogledala u ogledalo i primijetila da nešto nije kako treba biti? Šminka je na mjestu, obrve su savršeno oblikovane, ali tvoja kosa jednostavno ne odgovara obliku tvog lica? 
 
Nije ništa novo da frizure mogu biti prilagođene različitim oblicima lica i da neke frizure na ovalnom licu izgledaju bolje nego što bi izgledale na okruglom licu. Jedna od takvih frizura je i bob - frizura kratke do srednje duljine različitih tipova, od kojih je svaki idealan za jedan određeni oblik lica.

Kako bi saznala koji je tip bob frizure idealan za tvoj oblik lica, poznati frizeri su za portal Byrdie otkrili koji je bob najbolji za okruglo, ovalno, četvrtasto ili srcoliko lice, a koji bi bob najviše odgovarao tebi saznaj u nastavku.


 
Okruglo lice: Dugački bob ili lob

Prema frizeru Jonathanu Colombiniju koji radi za L'Oréal Paris, dugi bob, poput onog kakvog nosi Demi Lovato, najbolje stoji na okruglom licu jer ga izduži. "Preporučujem uporabu spreja za valovitu kosu kako bi tvoj lob bolje izgledao na okruglom licu", kaže on. 

Kako bi stvorila lagano valoviti lob kakvog nosi Demi, na vlažne ili suhe pramenove nanesi sprej i pritiskom ruke nanesi na kosu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Demi Lovato (@ddlovato)


"Najbolji bob za okrugli oblik lica trebao bi sezati do ispod brade kako bi produžio lice", kaže slavni frizer iz Chicaga Alex Brown, navodeći frizuru Selene Gomez i Emme Stone kao glavne primjere. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Emma Stone (@_emmastoneofficial_)


Prema Angeli Soto, frizerki i vlasnici Baja Studija u New Yorku, lob frizura izdužuje lice i umanjuje širinu. Njena omiljena slavna izdanja ove frizure uključuju frizuru Chrissy Teigen i Kendall Jenner. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Kendall (@kendalljenner)

 
1/4
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2
 
tikica-
  • 31.5.2020 8:21:58
  • Bodova: 50264
  • Prijavi
To nosim godinama već.