Ako imaš tanku kosu - s ovim kratkim frizurama ne možeš pogriješiti

Ako imaš tanku kosu - s ovim kratkim frizurama ne možeš pogriješiti© Instagram

Tri ideje za tanku kosu bez volumena

Tanka i slaba kosa nije nužno problem, ali može zahtijevati puno više pažnje kad je u pitanju njega kose. Ako imaš ovakav tip kose, vjerojatno si tijekom života isprobala brojne proizvode koji obećavaju veći volumen i čvršću kosu.

I iako se prividno bujnija kosa može postići i kod duge, a tanke kose, kratke frizure najčešće su bolji odabir za ovakav tip kose jer, osim što olakšavaju tvoju svakodnevnu rutinu, prirodno dodaju volumen i teksturu kosi. 

Ako namjeravaš skratiti kosu i u potrazi si za idejama,u nastavku provjeri neke od najljepših kratkih frizura koje će ti savršeno pristajati i istovremeno prikriti nedostatke tanke kose. 
Mikro bob

Mikro bob je jedna od onih frizura koja ne samo da pojačava volumen, nego istovremeno izgleda elegantno uz bilo koju odjevnu kombinaciju. "Ako imate tanku i slabu kosu, u frizerskom salonu zatražite mikro bob s ukošenim rubovima, odnosno vrhovima. To će stvoriti prirodnu težinu i volumen", objašnjava slavni stilist Michael Lendon za portal Who What Wear. Frizerka i koloristica Christel Lundqvist dodaje: "Iako će svaka dužina boba izgledati odlično, mikro bob će najviće pomoći stvoriti izgled bujnije kose."
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MARIANNE THEODORSEN (@marianne_theodorsen) on


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Barbara Malewicz (@asos_barbara) on

1/3
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2
 
irija
  • 4.2.2020 15:54:24
  • Bodova: 51255
  • Prijavi
Imam tanku kosu i volim bob.