8 odličnih šampona za suhu i oštećenu kosu

8 odličnih šampona za suhu i oštećenu kosu

Nemaju samo funkciju čišćenja kose, već u svom sastavu imaju i hranjive sastojke koji će kosi dati sjaj i dubinski je nahraniti

Mnoge žene imaju problema sa suhom i oštećenom kosom, a često to najviše dolazi do izražaja upravo sad tijekom jeseni i hladnije sezone.
 
Kod beživotne i slamaste kose vrlo je važno odabrati prave proizvode za pranje i njegu. Prvi korak u njezi svaki kose je upravo šampon za kosu, a ako imaš suhu i oštećenu kosu bilo od bojanja ili pak drugih tretmana, onda moraš potražiti one proizvode koji nemaju samo funkciju čišćenja kose, već u svom sastavu imaju i hranjive sastojke koji će kosi dati sjaj i dubinski je nahraniti.
 
 
Kao nezaobilazni proizvodi kod ovog tipa kose ističu se i regeneratori, maske za kosu i ulja koja imaju funkciju njege i koje nikako ne bi trebala preskakati.
 
Danas nam se nudi uistinu širok asortiman proizvoda za kosu, a kad su u pitanju šamponi, u posljednje vrijeme sve popularniji postaju oni bez sulfata, odnosno SLS-a.
 
S obzirom na bogatu ponude, ponekad je uistinu teško odabrati najbolje proizvode za sebe i svoj tip kose, a kako bismo ti olakšali odabir, u nastavku smo izdvojili nekoliko najboljih šampona za sve cure sa suhom i oštećenom kosom.

Foto: Unsplash
 
 
Dr. Organic Šampon za kosu s arganovim uljem, 69 kn

1/8
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2