Želiš li dozu senzualnosti, odjeni saten: Izabrali smo 11 satenskih komada u kojma ćeš se osjećati poput dive

Želiš li dozu senzualnosti, odjeni saten: Izabrali smo 11 satenskih komada u kojma ćeš se osjećati poput dive© Asos/Ann Summers

Profinjen poput svile i drzak - jer otkriva baš sve. Saten će te učiniti kraljicom, ako se usudiš odjenuti ga jer on nije napravljen da bi sakrio nedostatke, već istaknuo adute

Nježan poput svile, a dostupan svima - tako bismo u najkraćim crtama mogli opisati saten. Porijeklo vuče iz daleke Kine, iz provincije Quanzhou, odakle su ga trgovici brodovima prenijeli u ostale djelove svijeta. Ustvari, ovdje nije riječ o materijalu, već načinu tkanja svile koja se kasnije primijenila na pamuk i ostale materijale, a daje efekt svile.
   
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Feminism Clothing (@feminism_ph) on
Saten je postao popularan u Europi u srednjem vijeku. U njemu su šuškale kraljice, princeze, dvorjani, ali i svećenici. Izumom umjetne svile, saten je postao dostupan širem krugu ljudi. Dugo vremena bio je rezerviran samo za vjenčanice, svečane haljine i luksuznu posteljinu, a danas ga možeš nabaviti vrlo povoljno i nositi kada i gdje god poželiš i osjćeati se kao kraljica jer saten doslovce miluje kožu. S porastom temperature tijelo traži tkanine koje će ga hladiti, a saten je jedna od njih.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eva Lendel | Wedding dresses (@evalendel) on


U nastavku donosimo satenske odjevne komade - od haljina pa do rublja, kojima ćeš upotpuniti svoju garderobu, ali i istaknuti liniju. Naime, saten ništa ne skriva, na njemu se ocrtava baš sve. Jesi li dovoljno hrabra da ga odjeneš? Ako jesi, pogledaj što smo ti pripremili. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by street chic mood (@streetchicmood) on

 

 
Uska midi satenska haljina, Asos, 253,70 kuna 
Pojaviš li se na spoju u seksi crnoj satenskoj haljini, otvorenih leđa i bez rukava, bit će "kuhan i pečen" prije večere.
1/11
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2
 
tonksss
  • 2.6.2020 8:54:45
  • Bodova: 7933
  • Prijavi
Baš mi je sve lijepo!!
tikica-
  • 1.6.2020 22:15:50
  • Bodova: 52386
  • Prijavi
Prelijepa je ova bijela haljina.