Uz ove modne dodatake postat ćeš zvijezda plaže

Uz ove modne dodatake postat ćeš zvijezda plaže

Kad je riječ o garderobi za godišnji odmor, udobnost, jednostavnost i praktičnost su nam prioriteti, no takve jednostavne outfite uvijek možemo učiniti zanimljivijima uz pomoć upečatljivih modnih dodataka

Iako smo već duboko zakoračili u ljeto, mnogi tek sada planiraju odlazak na godišnji odmor. Osim pomnog planiranja i izbora destinacije, ono što nama ženama kod pripreme za godišnji oduzima najviše vremena je pakiranje i osmišljavanje zanimljivih modnih kombinacija za plažu i duge šetnje uz more.
 
Što ponijeti sa sobom i koje ćemo komade najviše nositi? Osim neizostavnog kupaćeg kostima i kreme sa SPF zaštitom, tu su i svestrani modni dodaci kojima ćemo rado začiniti sve svoje kombinacije za plažu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli JULIE SARIN~ANA (@sincerelyjules)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Lucy Williams (@lucywilliams02)


Kad je riječ o garderobi za godišnji odmor, udobnost, jednostavnost i praktičnost su nam prioriteti, no takve jednostavne outfite uvijek možemo učiniti zanimljivijima uz pomoć upečatljivih modnih dodataka. Šarmantni šešir, romantični pareo ili pleteni ceker samo su neki od efektnih modnih dodataka idealnih za plažu koji će se uklopiti u svačiji stil.
 
U ponudi high street brendova može se pronaći zaista velik izbor ljetnih modnih dodataka, a neke od najzanimljivijih smo izdvojile u nastavku.
 
Foto: Instagram, Bershka, H&M, Mango, Reserved, Stradivarius

Bershka - Prozirni vizir za sunce, 79 kn

1/20
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2