Torbe Galko – odlična modna investicija

Torbe Galko – odlična modna investicija

It - komadi sezone s kojima ćete podići svaki look

Kožne torbe Galko predstavljaju modni dodatak koji je vječan upravo zbog svog dizajna, materijala i obrade. Ukoliko niste modna žrtva i polažete vrijednost na veličanstvene primjerke, Galko je pravi izbor za vas. Torbe modernih silueta s klasičnom elegancijom predstavljene su na ovogodišnjoj Modnoj zoni.

Uz ponudu modnih torbi za žene u Galku ćete pronaći i one poslovne i za muškarce. Izbor poslovne torbe ovisi ponajviše o samoj vrsti posla managera. Uvijek i bez iznimaka kupuju se kožne torbe, koje su i jedna vrsta investicije jer odaju profesionalnost. Osim toga, vijek trajanja je mnogo duži nego kod platnenih torbi ili torbi od umjetnog materijala.
Nosi se crna ili smeđa boja, a torba je uobičajeno šira nego viša, no postoje i okomite varijante, ovisno o ukusu i poslu korisnika.


 
Mlađi dinamični manageri i ljudi koji često prezentiraju svoje usluge laptopom biraju najčešće model 10-0313 zbog prostranosti i na prednjoj strani je prostor s dva pretinca za papire, a na stražnjoj strani odjeljak (pojačan, s uživenom spužvom i zaštitom) za laptop. Torba je praktična za nošenje, brzo pronalaženje potrebnih gadgeta zbog mnoštva pretinaca, te mekana (bez tvrdih stranica) i samim time veoma prilagodljiva vlasniku. Viši management u pravilu odabire tanku poslovnu torbu s bravicom na ključić ili šifru.U nadolazećoj sezoni Galko će pripremiti nekoliko novih casual kombinacija i oblika. Uz stroge linije namijenjene ozbiljnim poslovnjacima koje su u ponudi i koje će ostati u ponudi, pripremaju mekane torbe izrađene od raznih koža. Kao novitet ubacit će i anilinsku kožu koja daje dojam istrošenosti i starosti, što torbi i vlasniku daje određenu dozu elegancije, toliko potrebnu za onaj optički prvi dojam kod poslovnih partnera. Galko će se također poigrati novim materijalima u nadolazećoj sezoni, slijedeći pritom svjetske trendove, eleganciju i nadasve zahtjevnost poslovnjaka. Model 13-0899 koriste mlađe osobe, počev od sportaša koji često putuju pa žele imati prijenosno računalo uvijek uz sebe, a uz to i neke od toliko prisutnih gadgeta. Model 15-0258 je dizajniran i prilagođen za sve prisutnije Netbook prijenosnike, a koristi se kao i poslovna torba za seminare, edukacije i slično. Osim toga, Galko ima u ponudi i sve češće korištene casual torbice za pohranjivanje gadgeta.


 
Kod ženskih poslovnih torbi je slično, veličina i oblik se prilagođavanju poslu i zahtjevima korisnice, dok je boja osobna stvar vlasnice. Podjednako su tražene crne, smeđe i bež kombinacije, tendenciju rasta pokazuju crvene poslovne torbe dok se (češće nego kod muških) ponekad traže i smjelije kombinacije - tamno zelena, tamno plava, ljubičasta i slično. Od materijala je veoma popularna koža s kroko printom, ponekad u kombinaciji s ostalim bojama, a veoma su važni i detalji te kombinacija kože i metala, kože i kože i slično.
 
Napomenimo da je prosječni vijek Galko torbe uz malo opreza i pažnje kod rukovanja veoma dug. Također je veoma bitno spomenuti da Galko stoji imenom i tradicijom iza svoga proizvoda  pa se sve primjedbe mogu uputiti na njihov e-mail koji je na raspolaganju na njihovoj web stranici www.galko.com na kojoj možete pogledati aktualne modele torbi i ostalih modnih dodataka.

Sponzorirani članak
 
Komentari
+2
 
_chupa_
  • 26.8.2011 12:52:31
  • Bodova: 14
  • Prijavi
preukoceno...