Tko kaže da vjenčanica mora koštati bogatstvo? Ove mladenke pronašle su jeftine, a predivne modele

Tko kaže da vjenčanica mora koštati bogatstvo? Ove mladenke pronašle su jeftine, a predivne modele© Reddit

Mnoge žene odmalena do u detalje planiraju svoje vjenčanje, a ključno mjesto u njemu, često nije suprug, već vjenčanica. Ako si i ti jedna od njih, znaš o čemu pričamo

Žene su spremne 'spiskati' bogatstvo na savršenu vjenčanicu i da, ona vrijedi svake kune, no možda ipak nije loše duboko udahnuti prije, no što 'ispeglaš' karticu u salonu s najljepšim haljinama u gradu, vratiti je natrag u novčanik, a njega gurnuti duboko u torbu i izaći van, spašena od minusa iz kojeg bi se još dugo izvlačila.
   
Bought my wedding dress for $12!! from r/Weddingsunder10k

Savršena vjenčanica, sigurne smo, može biti puno jeftinija od one u koju si se zaljubila na prvi pogled. Samo malo zastani i racionalno (ah, teška riječ za buduću mladenku u završnim pripremama) sagledaj stvari. Uštedi novac na vjenčanici pa ga radije potroši na svog zakonitog. Još jedan razlog zašto nije dobro preskupo platiti vjenčanicu je i taj što ovu haljinu možda više nikada nećeš odjenuti. Golema, kakve vjenčanice najčešće jesu, zauzimat će ti mjesto u ormaru i nećeš znati kud s njom.  

U nastavku ti donosimo nekoliko primjera žena kojima je to pošlo za rukom pa su na svom vjenčanju zablistale u vjenčanicama za koje nisu morale na računu otići u crveno.
 
Vjenčanica od 190,00 kuna

"Ili je prijašnja mladenka bila moje veličine ili je ovo vjenčanica krojena baš za mene. Pristaje mi savršeno", zadovoljno će mladenka koja je po nevjerojatnoj cijeni pronašla svoju vjenčanicu koja ima i džepove!
 
$30 Salvation Army find! Fits like a glove, already altered to a 32” rib cage and has the breast pads and perfect length. Either the previous bride was my exact size or this was made for me ?? oh, and pockets!! from r/Weddingsunder10k
1/13
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2
 
laura_21
  • 13.8.2020 14:58:48
  • Bodova: 40808
  • Prijavi
Sviđaju mi se 2, 5, 8 i 9.
tikica-
  • 13.8.2020 14:37:50
  • Bodova: 49760
  • Prijavi
2.i 5 su mi lijepe.