Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

Remenje obožavamo nositi na ljetne haljine: Izabrale smo 15 remena koji će podići baš svaki outfit

Remenje obožavamo nositi na ljetne haljine: Izabrale smo 15 remena koji će podići baš svaki outfit© bershka/mango/zara

Ovoga puta remeni su šik završni dodir, a ne nepoželjni glomazni dodatak, koji naglašava obline, ali i podiže baš svaki outfit, a najčešće ih viđamo na haljinama, hlačama i suknjama

Remeni su se vratili i bolji su nego ikad, a za razliku od ranih 2000-ih kada su ogromni predimenzionirani remeni neukusnih dizajna bili must have, remenje se sada vratilo u nešto drugačijem ruhu.
 

Iako su remeni prilično dugo bili podcijenjeni modni dodatak i obično su se nalazili pri kraju liste naših omiljenih modnih dodataka, noviji dizajni remenja dokazuju upravo suprotno, a to je da remen ponovno postaje omiljeni dodatak.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Cindy ??Creative Consultant (@cindymassou)


Ovoga puta remeni su šik završni dodir, a ne nepoželjni glomazni dodatak, koji naglašava obline, ali i podiže baš svaki outfit, a najčešće ih viđamo na haljinama, hlačama i suknjama. Od klasičnih kožnih, crnih i smeđih, do malo neobičnijih prozirnih i pletenih, izabrale smo 15 remena koji će podići baš svaki outfit.


 
Bershka, 69,90 kn

1/15
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2
 
malikekoserk1
  • 30.7.2020 14:28:25
  • Bodova: 21792
  • Prijavi
Ima baš lijepih. Volim remenje , jer super podignu svaku kombinaciju.