Poznati hrvatski modni dvojac ima super ideje kako urediti blagdanski stol

Poznati hrvatski modni dvojac ima super ideje kako urediti blagdanski stol© ELFS

Modni brand ELFS u svojoj home liniji posebno pazi na svaki detalj. Sad su nam dali prijedloge kako dekorirati uskrsni stol

ELFSi nam za nadolazeće blagdane predlažu nekoliko ideja uz koje će svaki doma zablistati u neodoljivom uskrsnom ruhu. Predlažu poigravanje neutralnim bojama, proljetnim grančicama, cvijećem i predmetima koje već imamo u kući, poput vaza i stolnjaka.

via Giphy
 

Želiš li blagdanski stol dodatno razigrati ukrasi ga slamom i u nju sakrijte pisanice koje ce  ukućani tražiti, a uz sezonske ukrase uključi i omiljeno posuđe, po mogućnosti sa zlatnim detaljima.
 

Zlatni detalji idealni su za blagdanske dekoracije zbog svoje simbolike, ali i dekorativnosti, kojom pored delicija obogaćuju ugođaj. Uz cvijeće, svijeće uvijek su dobra ideja kao obilježje blagdana.Postavljanje blagdanskog stola nije rezervirano samo za ručak neka od ranoga jutra blagdanski ugođaj preplavi tvoj dom. 


Linija ELFS home u potpunosti je hrvatski proizvod od dizajna do realizacije, a dostupna je online uz beskontaktnu, brzu dostavu.
 
Komentari
+2