Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

Ovaj modni brend radi torbice od lišća ananasa i izgledaju sjajno

Ovaj modni brend radi torbice od lišća ananasa i izgledaju sjajno

Svaka Mashu torbica izrađena je od održivih veganskih materijala, uključujući i Pinatex - materijal koji nalikuje na kožu, a radi se od lišća ananasa

Upotreba održivih i inovativnih materijala od prirodnih i recikliranih sirovina u modi - znak je promicanja održivog, odgovornog i savjesnog načina života. 

Upravo takvim načinom života vodi se i brend Mashu - svaka njihova torbica dizajnirana u Londonu i proizvedena u Grčkoj izrađena je u skladu s prirodom, uz korištenje održivih veganskih materijala. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Mashu (@mashu_london)


Svaka torbica u njihovoj najnovijoj kolekciji izrađena je ili od veganskog antilopa, odnosno od recikliranog poliestera ili od Pinatexa - materijala koji nalikuje na kožu, a radi se od lišća ananasa. Osmislila ga je Carmen Hijosa, dizajnerica koja je radeći u kožnoj industriji shvatila posljedice prerade i tretiranja kože, što ju je zapravo potaknulo na istraživanje lišća ananasa kao sirovine i na kraju krajeva, kao potencijalnog materijala budućnosti. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Maja Malnar (@majamalnar)


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Mashu (@mashu_london)


Brend također nabavlja svo drvo koje se koristi u ručkama torbica iz lokalne tvornice namještaja u Grčkoj, koristeći odbačene dijelove drva koji se obično ili spale ili odbace. Zbog toga nijedna njihova ručka nije ista, što znači da kupci dobivaju proizvod koji je apsolutno jedinstven.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli JILL WALLACE (@littleblackboots)


Na stranu očigledne ekološke svijesti, nesumnjivo je da su Mashu torbe i vizualno jedinstvene i prekrasne. S arhitektonskim ručkama, zanimljivim siluetama i svježim, živopisnim bojama - svaka torba je poput minijaturnog umjetničkog djela sama po sebi. 

Jedini nedostatak ovih posebnih torbi je njihova cijena koja se, ovisno o modelu, kreće od 200 do 400 funti (cca 1670 do 3340 kn). Ipak, sreća u nesreći, barem je dostava besplatna. 


290 £ (2420 kn)


285 £ (2380 kn)


320 £ (2680 kn)
 
Komentari
+2
 
malikekoserk1
  • 26.3.2020 15:06:14
  • Bodova: 19553
  • Prijavi
Stvarno su preslatke i baš zanimljiv materijal, nije ni čudo da su tako skupe.
tikica-
  • 26.3.2020 14:21:20
  • Bodova: 35746
  • Prijavi
Kako su skupe te torbice.