Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

Novo poglavlje nakita s hrvatskim potpisom

Novo poglavlje nakita s hrvatskim potpisom

Hrvatska modna scena odavno je poznata po broju individualaca, kreativaca i vizionara koje okuplja, te nam svake godine iznjedri neka izrazito kvalitetna imena koja ne mogu proći nezapaženo

Kada govorimo o modnoj sceni i dizajnu, nismo striktno određeni samo prema dizajnu odjeće. Naša scena nepresušan je izvor novih ideja. Odmaknemo li se samo korak dalje od odjeće i zagrebemo malčice dublje ispod površine, dolazimo do onih koji nam svakodnevicu mogu učiniti zaigranijom, posebnijom i originalnijom, ali oko kojih se ne diže velika prašina te im se ne pridaje previše medijskog prostora, riječ je naravno o dizajnerima nakita.

''Hrvatska scena obiluje kvalitetnim nakitom u što smo se uvjerili kada smo započinjali ovu priču, upravo s vizijom da približimo i dokažemo hrvatskoj publici, koliko je kvalitetan i koliko se potencijala krije u domaćim rukama'', govori voditelj projekta Tomislav Perić, te dodaje, '' nastavno na već tradicionalni Moda.hr Lookbook hrvatskih dizajnera odjeće, ovog puta donosimo vam Lookbook hrvatskih dizajnera nakita. Uvidjevši da ne postoji ništa slično što bi obuhvatilo ovu kategoriju dizajna na jednome mjestu, odlučili smo se na ovaj potez''.

I ova priča pokazala se uistinu dobro prihvaćenom od strane dizajnera koji su prepoznali potencijal ovog projekta. Njih čak četrdeset i jedan, odlučilo se ovjekovječiti i zauvijek zaustaviti trenutak s onim najboljim iz svoje ponude, te tako ostaviti neizbrisiv trag.
Pred objektivom Karmen Poznić našlo se tako najbolje što domaća dizajnerska scena nudi, te su samim time, bez lažne skromnosti, započeli jedno novo, još neotkriveno poglavlje kronike hrvatske modne scene.

Pred vama je Moda.hr lookbook dizajnera nakita 2018. Nadamo se kako ćete uživati u priči jednako kao što je uživao tim koji ju je stvarao – fotografkinja Karmen Poznić, stilistica Milijana Mimi Rončević, modeli Sara Siladji i Nika Mikulek (Midikenn), Antea Grabovac (Sonic), Milijana Mimi Rončević i Nuša Prižmić, make up artistice Slavica Seka Kožul, a frizure kreirao J.K Style Hair Studio.
 
DENI DESIGN

1/8
 
Komentari
+2
 
malikekoserk1
  • 17.5.2018 14:57:20
  • Bodova: 11959
  • Prijavi
Preupadljiv nakit , ja više volim decentno.
____________
  • 16.5.2018 18:01:15
  • Bodova: 7659
  • Prijavi
Od svih navedenih mi najbolji nakit ima Tanja Curin. Ne znam samo čemu je slika sa nekim dosadnim nakitom kad svakako ima bolje komade. A što se dizajnera nakita tiče, definitivno su mi nenadmašni Aron i Lukrecija Swartz. Tako je to kad su Članci sponzorirani. Onda svakakvi bezveznjakovici završe na naslovnici, dok pravi umjetnici ostaju nezamijećeni...
vally_ck
  • 16.5.2018 17:31:06
  • Bodova: 12806
  • Prijavi
Nije moj stil