Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

Kreativni studio Sheriff&Cherry za Weekend Media Festival

Kreativni studio Sheriff&Cherry za Weekend Media Festival

"Festivalski" model popularnih startasica

Za ovogodišnji Weekend Media Festival, najveći regionalni festival komunikacijske industrije, kreativni studio Sheriff&Cherry predvođen dizajnerom i ilustratorom Maurom Massarottom kreirao je ekskluzivan 'festivalski' model planetarno popularnih Startasica prigodnog naziva Startas Weekend.

Model Startas tenisice Startas Weekend popularnog ping-pong uzroka 183 kreirane su u skladu s službenim vizualom događaja Weekend Media Festivala - vizualom vlati trave aplicirane na bijelu tenisicu Startas Originals.  Startas Weekend tenisica ima zelene vezice. Nova Weekend Startasica na sebi ima i posebno apliciranu etiketu s natpisom Startas Weekend kojom se garantira kako se radi o originalu izrađenom u strogo limitiranoj seriji.  Startas Weekend tenisica namijenjena je sudionicima i uzvanicima Festivala.

„ Rijetko se odlučujemo za kolaboracije Startasa i drugih projekata i umjetnika. Dokaz tomu su i rijetke kolaboracije koje za sada pripremamo samo sa s francuskim brandom Kitsune u obliku posebnog  Startas&Kitsune hommage Boris Ljubicicu ili suradnja s megapopularnim alternativnim brendom Cobra Snake iz Los Angelesa. Poziv organizatora Weekend Media Festivala na prvu nam je bio zanimljiv budući okuplja medijske profesionalce iz cijele regije koji su vjerojatno nekad u svome životu imali doticaj sa Startasicom. Nama će biti vrlo zanimljivo vidjeti njihovu reakciju na ovu posebnu Weekend Startasicu.“ komentirao je Mauro Massarotto i nastavio „ Dizajnom Weekend Startasice zadovoljili smo dva uvjeta – da Startasica i dalje bude prepoznatljiva po svome izgledu i dizajnu a upravo smo iz tog razloga za osnovu i izabrali bijelu Startasicu model Originals, te da jasno komuniciramo poveznicu s Media Festivalom što smo postigli koristeći njihov prepozntaljivi vizual - vlati zelene trave. Naravno, ova Startasica ima i posebno ime Startas Weekend...Vjerujemo kako je Weeekend Startasica genijalan suvenir, podsjetnik na nekoliko dana dobre zabave i kvalitetnog programa koje Weekend nudi svojim posjetiteljima“.

www.weekendmediafestival.com

 
Komentari
+2
 
astoria
  • 10.8.2009 12:36:15
  • Bodova: 25711
  • Prijavi
Startasice,odavno ih nisam vidjela u radnjama.
federeta
  • 8.8.2009 17:51:10
  • Bodova: 4775
  • Prijavi
ja se sićan da ih je moja starija sestra imala....
ivankusa
  • 8.8.2009 17:36:58
  • Bodova: 5083
  • Prijavi
ajme, kako je to davno bilo kad su startasice bile u modi.Išla sam još u osnovnjak kad smo se pravili važni jer mo ih imali. Ja sam imala neke plavo-roze sa palmama,uz naravno obavezne bijele. Bilo je to sigurno prije više od 25 god.Ovo mi je podsjetnik da sam stara ko biblija...