Kako najlakše osvježiti garderobu? Novom torbom! Izdvojile smo cool high street modele

Kako najlakše osvježiti garderobu? Novom torbom! Izdvojile smo cool high street modele

Prve jesenske kolekcije donijele su nove 'it' modele torbi koje ćemo rado nositi, a osim svestranih shopper torbi, ove će jeseni vrlo popularne biti i tzv. cross-body torbe

Toplo ljeto bliži se kraju, a pred vratima nam je jedna nova sezona. Rujan i jesenski dani donijet će nam povratak užurbanoj svakodnevici te neke posve nove izazove.  
Početak jesenske sezone u modnom svijetu označava i početak nekih novih trendova, a iako ćemo tijekom prijelaznog razdoblja još moći uživati u lepršavim ljetnim komadima, već sada je vrijeme da polako počnemo osmišljavati i svoju jesensku garderobu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli FUNDA CHRISTOPHERSEN (@fundachristophersen)


Toplo pletivo, baloner i blejzer samo su neki od must-have komada za trendi jesenske kombinacije, no ono bez čega mi žene ne možemo zamisliti svoj outfit je dobra i praktična torba koju ćemo moći svuda nositi sa sobom.
 
Prve jesenske kolekcije donijele su i nove it modele torbi koje ćemo ove jeseni rado nositi, a osim svestranih shopper torbi, ove će jeseni vrlo popularne biti i tzv. cross-body torbe, odnosno torbe koje se nose preko tijela. Ovaj model torbe vrlo je praktičan jer nije niti prevelika niti premala pa možemo u nju staviti sve one sitnice koje tijekom dana volimo nositi sa sobom. Dolazi na dugom remenu ili lancu, a vrlo su popularni i prošiveni modeli koje obožavaju nositi i brojne trendseterice. Odlika cross-body modela je i to što se mogu nositi kao dio dnevnog, ali i večernjeg outfita te u svim prigodama. Osim toga, još jedan popularan model bit će i duguljasti modeli, a detalj lanaca ove će jeseni na torbama biti vrlo poželjan.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Emma Hill (@emmahill)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli jess. (@_jessicaskye)


U ponudi naših omiljenih brendova ističu se mnogi odlični modeli pa će biti teško odabrati samo jednog favorita odnosno torbu koja će nas pratiti u svim jesenskim kombinacijama. Najpopularnije torbe su one u neutralnim nijansama i minimalističkom stilu.
 
Dvadeset najboljih high street modela iz najnovijih kolekcija donosimo u nastavku.
 
Foto: Instagram, Mango, Massimo Dutti, Mohito, Parfois, Reserved

Mango - Torba za nošenje preko tijela s preklopom, 129 kn

1/20
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2