Idu na sve: Torbe u smeđim nijansama odlično pristaju uz svaki ljetni outfit

Idu na sve: Torbe u smeđim nijansama odlično pristaju uz svaki ljetni outfit

Smeđe torbe idealne su za svakodnevno nošenje i dobro će se uklopiti u svaki styling, a odlikuju ih jednostavnost i minimalizam – karakteristike koje danas postaju sve poželjnije u modnom svijetu

Torba je neizostavan modni dodatak bez kojeg mi žene ne možemo zamisliti svoju svakodnevicu, a volimo da bude praktična, elegantna i trendi. I dok su crne torbe bezvremenski klasik, u posljednjih nekoliko sezona istaknuli su se i svestrani modeli u smeđoj boji, od kojih su najpopularniji oni u boji konjaka.
 
Upravo su torbe u smeđoj boji savršena alternativa crnim modelima, osobito tijekom ljeta kada smo u potrazi za torbama koje će začiniti naš ljetni outfit. U spoju s najnovijim trendovima, smeđe torbe od prave ili pak umjetne kože savršen su izbor za ljetne dane pa neka se ovog ljeta u tvojoj garderobi nađe barem jedan model.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Anouk Yve (@anoukyve)


U ponudi high street brendova pronaći ćeš divne smeđe torbe – od praktičnih shopper modela pa do manjih torbica, idealnih za večernje prigode.
 
Smeđe torbe idealne su za svakodnevno nošenje i dobro će se uklopiti u svaki styling, a odlikuju ih jednostavnost i minimalizam – karakteristike koje danas postaju sve poželjnije u modnom svijetu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli aylin koenig (@aylin_koenig)


Istovremeno raskošna i elegantna, smeđa torba je izbor s kojim nećeš pogriješiti, a moći ćeš je nositi i tijekom jesenskih dana koji su pred nama. Neke od najpoželjnijih modela smeđih torbi iz aktualne ponude donosimo u nastavku.
 
Foto: Instagram, Asos, H&M, Mango, Zara

H&M - Shopper torba, 150 kn

1/15
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2
 
malikekoserk1
  • 4.8.2020 15:01:38
  • Bodova: 22381
  • Prijavi
Baš ima lijepih. Volim smeđe torbice , super se daju kombinirati.