Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

Koja je prava dijeta za tebe?

Najvažnije je pronaći nešto zdravo i učinkovito, ali i nešto što će biti dugotrajno održivo

2/7
2. Ne bi smjela izgubiti više od 1 kg na tjedan niti birati ekstreme dijete

Nije čudno izgubiti nešto više kilograma na početku dijete, ali na tjednoj bazi 1 kilogram je dovoljno. Sve više od toga je nezdravo (naravno ovisi i koliko kilograma imaš za izgubiti).
 
Isto tako, osim ako te liječnik ne savjetuje drugačije, nije zdravo izbaciti čitavu skupinu hrane iz jelovnika. Uravnotežena prehrana osigurava sve potrebe vitamine i minerale kako bi ostala zdrava i snažna. Zato izbjegavaj strogo ograničene dijete poput one s juhom od kupusa, grejpom ili što je već posljednji trend. Ekstremne dijete u pravilu ne funkcioniraju. Barem ne dugoročno.

2/7
 
Komentari
+2
 
vmarina
  • 6.2.2019 16:00:11
  • Bodova: 49452
  • Prijavi
Više povrća, i manji obroci.
irija
  • 6.2.2019 15:38:23
  • Bodova: 44992
  • Prijavi
Treba jesti više kuhanog povrća,voća npr.grejp,limun,jabuke kruške.Piti dosta vode i kretati se ili vježbati.Kefir je isto jako dobar za mršavljenje ja sam se uvjerila.