Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

Koja je prava dijeta za tebe?

Koja je prava dijeta za tebe?© www.profimedia.hr

Najvažnije je pronaći nešto zdravo i učinkovito, ali i nešto što će biti dugotrajno održivo

Vrijeme je da preokreneš novi list i konačno staviš svoj višak kilograma pod kontrolu - opet. Hoćeš li to učiniti uz pomoć trenutno najpopularnije keto/ LCHF prehrane, uz pomoć UN ili South Beach dijete, Mediteranske ili Sonoma dijete, ili možda Atkinsa? A možda i u uz pomoć neke od drugih tisuću dijeta koje danas postoje...

S obzirom na to koliko ih ima na biranje, ne čudi da možda imaš problem odabrati pravu za sebe. Najvažnije je pronaći nešto zdravo i učinkovito, ali i nešto što će biti dugotrajno održivo - znači to mora biti dijeta koja nije niti prerestriktivna i koja obuhvaća namirnice u kojima uživate.

Pokušat ćemo vam pomoći u tome uz ovih nekoliko savjeta...
 
1. Trebaš moći živjeti sa svojom dijetom (i imati život uz to)

Ovo je definitivno najvažniji savjet. Ako tvoja dijeta izgleda poput mučenja, ako ti hrana ne odgovara, tada ćeš imati probleme sa željenim skidanjem kilograma i držanjem ih dalje od sebe.

Trebaš napraviti dugoročne promjene u svojim prehrambenim navikama za trajno rješavanje suvišnih kilograma. Zato, što god poduzela po pitanju mršavljenja, trebalo bi biti slično načinu na koji ćeš održavati težinu.
 
To znači da trebaš jesti hranu koju i inače voliš. Hrana te ne bi smjela sputavati na raznim druženjima. Trebaš uživati u životu, i ne dozvoliti dijeti da vam ga upropasti.

1/7
 
Komentari
+2
 
vmarina
  • 6.2.2019 16:00:11
  • Bodova: 46318
  • Prijavi
Više povrća, i manji obroci.
irija
  • 6.2.2019 15:38:23
  • Bodova: 39717
  • Prijavi
Treba jesti više kuhanog povrća,voća npr.grejp,limun,jabuke kruške.Piti dosta vode i kretati se ili vježbati.Kefir je isto jako dobar za mršavljenje ja sam se uvjerila.