Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

Fina LCHF variva za hladne zimske dane

Fina LCHF variva za hladne zimske dane

Recepti za juhe i variva spravljene po LCHF principu

Nastavljamo s vama dijeliti odlične recepte spremljene po LCHF principu. 

Pred nama su dugi i hladni zimski dani, a kad je prehrana u pitanju, nekako nam u ovo vrijeme najviše prijaju tople juhice i variva. Upravo iz tog razloga, u nastavku vam otkrivamo nekoliko odličnih recepata za fine juhe i variva pripremljene u skladu s LCHF načinom prehrane. 

Foto: Unsplash

Fino varivo od povrća

 Sastojci:

3 mrkve
korijen jednog celera
malo sjeckanog peršina
100 g špinata
1 žlica maslaca
malo soli i začina po želji
1 kiselo vrhnje
1 žumanjak
1 povrtna kocka za juhu
 
Priprema
 
U zdjelu stavite kuhati mrkvu i celer narezane na kolutiće. Dok bude skoro kuhano, dodajte špinat. Procijedite i propasirajte.
 Otopite maslac pa zalijte vodom u kojoj se kuhalo povrće, a zatim dodajte i propasirano povrće, kocku za juhu i začine po želji. Na kraju umiješjte vrhnje u kojem ste razmutili jedan žumanjak. Kuhajte još nekoliko minuta, ubacite sjeckani peršin i poslužite vruće.
1/5
 
Komentari
+2
 
shinee
  • 7.12.2018 10:33:29
  • Bodova: 41285
  • Prijavi
odlični su mi vaši LCHF recepti i članci
vmarina
  • 7.12.2018 7:31:09
  • Bodova: 44273
  • Prijavi
Sigurno cu probati.
keke38
  • 7.12.2018 5:51:36
  • Bodova: 22078
  • Prijavi
Odlicno
gogsa
  • 6.12.2018 21:13:32
  • Bodova: 77090
  • Prijavi
Lagani recepti za laganu hranu, odlični su.
angel0000
  • 6.12.2018 19:09:28
  • Bodova: 62103
  • Prijavi
Sad bih sve to pojela :)))
dzavrtnik
  • 6.12.2018 17:37:44
  • Bodova: 116
  • Prijavi
Volim variva i krem juhe. Dobri recepti.