Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

Super trikovi za čišćenje i organizaciju hladnjaka

Super trikovi za čišćenje i organizaciju hladnjaka© Unsplash

#ostanidoma i organiziraj svoj hladnjak uz pomoć ovih savjeta

Zbog situacije s korona virusom svi smo prisiljeni puno vremena provoditi unutar kuće, a ako ti ovih dana nedostaje ideja o tome što bi radila, imamo za tebe još jedan odličina prijedlog – čišćenje hladnjaka.
 
Vrlo je važno redovno održavati hladnjak kako bi namirnice koje pohranjujemo u njemu trajale što duže te kako bismo spriječili nastajanje neugodnih mirisa.
 

via GIPHY

Svoj hladnjak trebala bi održavati i organizirati na tjednoj bazi, a jednom mjesečno trebala bi ga detaljno počistiti. S obzirom na to da ovih dana sigurno imaš viška vremena, sada je idealan period za čišćenje i reorganizaciju hladnjaka, a nekoliko odličnih trikova koji će ti pritom pomoći donosimo u nastavku.


Foto: Instagram, Unsplash
 
 
Izvadi sve namirnice i grupiraj ih prema kategorijama

Dakle, najprije iz hladnjaka izvadi sve namirnice i baci sve ono što više nije upotrebljivo ili pak je istekao rok trajanja. Zatim ih grupiraj prema kategorijama. Primjerice, na prvoj polici možeš držati mliječne proizvode, na drugoj namaze, a na trećoj povrće. Pronađi način organizacije koji će najviše odgovarati tvojim navikama i potrebama.


1/4
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2