Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

Super trikovi za bolju organizaciju: Ovim stvarima nije mjesto u kuhinjskim ormarićima

Super trikovi za bolju organizaciju: Ovim stvarima nije mjesto u kuhinjskim ormarićima© Unsplash

Kako bi znala što trebaš pohraniti u svoje kuhinjske ormariće, ponekad je najlakše započeti s onim što nikada ne trebaš pohraniti u njih

Možda te nije toliko briga što i na koji način stoji iza zatvorenih vrata kuhinjskih ormarića. Ionako su zatvoreni, zar ne? Lako je tako se osjećati...sve dok ne pokušaš izvući posudu za pečenje i gomilu drugih metalnih poklopca i lonaca i srušiš sve zajedno.
Čak i ako nemaš puno prostora za skladištenje, pravilnim trikovima o organizaciji ormarića možeš pomoći svojoj kuhinji da ispuni svoj puni potencijal. Naime, kako bi znala što trebaš pohraniti u svoje kuhinjske ormariće, ponekad je najlakše započeti s onim što nikada ne trebaš pohraniti u kuhinjske ormariće. 


via Tenor

Stoga smo se bacile na istraživanje i napravile neki osnovni popis predmeta - ili previše glomaznih, previše nezgodnih, prečesto korištenih ili čak previše rijetko korištenih - koje bismo trebali izbjegavati čuvati u kuhinjskim ormarićima.
 
Pladnjevi za posluživanje

Ako svakodnevno u gostima nemaš desetero i više ljudi, pladnjevi za posluživanje mogu se pohraniti u ostavi, nekoj kutiji, polici ili primjerice, na hladnjaku. Osim što su veliki, teško stanu i uopće se ne uklapaju u kuhinjske ormariće tako da itekako ima smisla pohraniti ih izvan kuhinjskih ormarića - posebno ako imaš ograničen prostor. 
 

(Foto: Unsplash)
1/6
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2