Samsungova ADD WASH tehnologija budućnosti stigla u Hrvatsku

Samsungova ADD WASH tehnologija budućnosti stigla u Hrvatsku

Perilica u koju se može ubacivati rublje i tijekom pranja predstavljena na samostalnoj reviji Aleksandre Dojčinović

Prema istraživanju koje je provela tvrtka Samsung, oko 90 posto ispitanika u Europi izjavilo je da žele perilicu u koju će moći ubaciti prljavo rublje i nakon što je sam proces pranja započeo. Međutim, s perilicama koje imaju vrata s prednje strane to nije lako učiniti. Upravo zato, Samsung se dosjetio jedinstvenog i bezbolnog rješenja te je napokon i u Hrvatsku stigla inovativna perilica AddWash tehnologije koju su zahvaljujući Technomarketu i Samsungu Hrvatska mogli vidjeti posjetitelji samostalne revije Aleksandre Dojčinović u Ilirskoj dvorani Narodnog doma u zagrebačkoj Opatičkoj ulici.

Svojim elegantnim dizajnom koji skriva dodatna vrata koje se nalaze iznad glavnih vrata, i kroz koja se u perilicu može ubaciti zaboravljeni komad odjeće, kao i deterdžent te omekšivač (ako za to postoji potreba), ova perilica budućnosti savršeno se uklopila u profinjeni klasicistički interijer.

Na novoj Samsung AddWash perilici jednostavno se pritisne tipka za pauzu i nakon toga se otvorite dodatna vrata, koja su dovoljno velika da se kroz njih može ubaciti džemper ili traperice. To se može učiniti u doslovno svakom trenutku bez obzira na to što perilica radi. Osim toga, na početku postupka ispiranja u perilicu se možete ubaciti i rublje koje se inače pere na ruke i kojem je za pranje potreban dodatni omekšivač što je idealno i za održavanje kreacija Aleksandre Dojčinović od osjetljivijih materijala.
 


Lijepo oblikovana vrata AddWash opremljena su i zaštitnim funkcijama kao što je dodatno zaključavanje, što sprječava malu djecu da ih slučajno otvore. Perilica rublja Samsung AddWash još je jedan primjer inovacija kojima se olakšava život korisnicima, a u maloprodaji je dostupna u Technomarketovim trgovinama već od  4199 kn.

Osim odličnog dizajna i najsuvremenije tehnologije Samsung perilice rublja AddWash troše i izrazito malo električne energije te tako brinu i o okolišu u kojem živimo, a sudeći prema oduševljenim reakcijama muškog dijela publike čini se kao da je Samsung napokon stvorio kućanski uređaj kojeg neće koristiti samo žene. 
 
 
Komentari
+2
 
mjuza7
  • 24.4.2016 12:25:54
  • Bodova: 12452
  • Prijavi
Perilica i glamour, savršen spoj! Haha!
virensa
  • 22.4.2016 21:17:49
  • Bodova: 18807
  • Prijavi
zanimljiva mi je ova novacija što se perilica tiče , ali povezanost perilice i modne revije, hm, ne vidim u tome neki smisao..
stiponja79
  • 22.4.2016 16:38:42
  • Bodova: 59953
  • Prijavi
Ove toalete su prikladne za predstavljanje vešmašine.