Organiziraj svoj ormar uz ove super trikove

Organiziraj svoj ormar uz ove super trikove© Unsplash

Ovi će ti trikovi uštedjeti puno vremena i živaca

Ako ti u ormaru vlada kaos te svako jutro prije odlaska na posao imaš problema s osmišljavanjem modnih kombinacija, onda je vrijeme da zasučeš rukave i organiziraš svoju garderobu u skladu sa svojim potrebama i stilom života.
 
S obzirom na to da uskoro stiže proljeće, sada je idealna prilika da malo osvježiš svoj ormar i da organiziraš odjeću te da središ sav nastali nered i kaos. Nemaš li pojma odakle krenuti, u nastavku za tebe imamo nekoliko vrlo korisnih savjeta i trikova koji ti mogu uvelike olakšati cijeli proces pospremanja i organizacije.

Foto: Unsplash

Najprije pospremi sav nered

Prva stvar koju moraš učiniti kod organizacije garderpbe je pospremanje. Skupi svu odjeći, posloži hrpice, odnesi na čišćenje ono što je potrebno, itd. Izdvoji odjeću koju više ne nosiš i doniraj je ili recikliraj. Ostalo posloži po kategorijama i na taj će ti način sve biti lijepo i uredno organizirano.

 
 
1/4
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2
 
irija
  • 26.1.2020 17:22:30
  • Bodova: 51225
  • Prijavi
Ovaj ormar i raspored mi se jako sviđa sve je u redu i lijepo posloženo i kod mene je slično samo je moj ormar manji.
anna-herman
  • 26.1.2020 16:12:55
  • Bodova: 56299
  • Prijavi
Meni osobno je najvažnije da ne bude viška stvari. Čim se nešto ne nosi, kod mene više nema mjesta u ormaru. U stanu u kojemu smo trenutno, ormari su s nedovoljno polica i puno prostora za vješanje, a naše potrebe su drukčije. Onda sam napravila malu preraspodjelu police / vješalice i s nekoliko košarica (za donje rublje i čarape) bolje organizirala stvari. U prethodnom stanu vlasnik je čak imao manji ormar blizu ulaznih vrata predviđen za odjeću koja je nošena jednom, a nije još za pranje niti za vraćanje među čistu odjeću. To je bilo super, jer ta odjeća inače završi na nekoj stolici i sl.  editirano 26.1.2020 16:15:30 od anna-herman