Nekoliko učinkovitih trikova koji će ti omgućiti da pravilno organiziraš svoju kuhinju

Kuhinja u kojoj vlada kaos je loša – u fizičkom i mentalnom smislu - stoga zasuči rukave i kreni u akciju čišćenja svoje kuhinje

2/7
Sredi kuhinjske ormariće

Pospremljeni i dobro organizirani kuhinjski ormarići pružit će ti jedno posve novo iskustvo snalaženja u kuhinji. Prva stvar koju trebaš učiniti jest klasificirati sve u dvije skupine: stvari koje često koristiš i one koje upotrebljavaš jako rijetko ili nikad. Sve ono što koristiš rjeđe pospremi u visoke ormariće, a ostalo rasporedi tako da ti bude pri ruci. Također, sve te stvari i potrepštine možeš posložiti po kategorijama – daske za kuhanje u jednoj ladice, plastično posuđe u drugoj, plastične vrećice u trećoj, itd. Budi kreativna i organiziraj kuhinju tako da ti bude funkcionalna i praktična.
 

2/7
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2
 
merida
  • 25.4.2020 14:57:39
  • Bodova: 23236
  • Prijavi
Kod mene u kuhinji ne smije ništa biti na radnoj površini, samo kuhalo za vodu i u kutu, koji ne bi nikada koristila da je prazan zbog položaja, stoji mikrovalna. Imam dovoljno elemenata za sve spremiti u njih i nema potrebe slagati po radnoj ploči stvari. To mi je nešto najgore kada je sve istaknuto vani i po meni je to bezveze.