Evo kako poznate i uspješne dame organiziraju svoj dom

Evo kako poznate i uspješne dame organiziraju svoj dom© Instagram

Stiže nam jesen pa je to odlično vrijeme da se posvetimo reorganizaciji vlastitog doma

Organiziran i uredan dom pomoći će ti da se osjećaš bolje, ali i da budeš produktivnija i organiziranija u svom svakodnevnom životu.
 
Ponekad je to lako reći, a teško realizirati, no kad na fotografijama vidimo lijepo uređene prostore, onda nekako dobivamo puno više inspiracije. Ako si i sama u potrazi za takvom inspiracijom, Pinterest i Instagram su odlične platforme na kojima ćeš pronaći mnoštvo zanimljivih ideja.
 
Imaš li problema s viškom stvari te se pitaš kako održavati određene prostorije u domu, poput ormara ili pak ostave, da uvijek budu uredni i organizirani te da lako dođeš do stvari koje su ti potrebne, u nastavku imamo nekoliko odličnih ideja,
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli THE HOME EDIT ® (@thehomeedit)


Instagram profil @thehomeedit pravi je izvor inspiracije, a taj je servis omiljeni i među poznatim osobama koje ga koriste kao pomoć pri uređenju svojih luksuznih domova. Dame koje stoje iza ovog uspješnog projekta zavirile su u domove mnogih slavnih osoba i pomogle im da ih dovedu u red. Američkoj voditeljici Lauren Conrad pomogle su da sredi svoju garderobu, a glumici Gwyneth Paltrow uredile su ostavu koja izgleda zbilja nevjerojatno inspirativno i organizirano.
 
Želiš li zaviriti u domove tih uspješnih dama ili pak samo pronaći inspiraciju za uređenje i organizaciju vlastitog prostora, u nastavku pogledaj nekoliko odličnih prijedloga.
 
 
Foto: Instagram, The Home Edit

Lauren Conrad

1/7
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2