Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

žena.hr čitateljice ocijenile Frutek voćne kašice

žena.hr čitateljice ocijenile Frutek voćne kašice

24 sretne čitateljice portala žena.hr u razdoblju 20.11.-5.12. testiralo je Frutek voćne kašice.

Svaka čitateljica dala je opću ocjenu proizvoda te odgovorila na pitanja da li bi proizvod preporučila drugima i da li bi proizvod opet kupila.
Osim toga, svaka čitateljica napisala je i detaljniji opis pri čemu je odgovorila na sljedeća pitanja:

  • Kako komentirate okus novih Frutek voćnih kašica?
  • Kako komentirate količinu i praktičnost novih Frutek voćnih kašica?
  • Koje su po vašem mišljenju prednosti novog pakiranja voćnih kašica?
  • Ostali komentari na proizvod

Na temelju 23 pristigle recenzije, opća ocjena proizvoda je visokih 4.87.
Sve 23 testerice preporučuju proizvod i opet bi ga kupile.

Detaljne, pojedinačne recenzije možete pročitati ovdje, a niže smo za vas izdvojili najzanimljivije detalje:

emmaela: "Nove Frutek kašice imaju prije svega prirodan pun okus, poput netom svježe izmiksanog voća u kojima se svaki sastojak osjeti zasebno, a opet u savršenoj zajedničkoj kombinaciji banane, kruške, jabuke, marelice sa pčeničnim , ječmenim i zobenim pahuljicama dajući punoću okusa i zasitnosti zdravog cjelovitog obroka za bebe od 8.mj života, pa nadalje za veću djecu kao savršen među obrok."

srpanj: "Okus je savršen. Banana, jabuka i žitarice. Gdje ćeš bolje? Sve što je našim najmanjim najpotrebnije je stavljeno u jedan obrok. Kašice sadrže puno vitamina, a samim time sa sigurnošću mogu dati da dijete jede."

takala: "Izuzetno dobro odrađen omjer količine za jednu upotrebu, a osim toga i praktičnost pakiranja. Naime, svakako je važno da se mogu ponijeti sa sobom i biti za svaku prigodu, da li je to kratka šetnja ili dugotrajni izlet."

smurfeta26: "Oduševljena sam okusom novih kašica, tako su punog okusa i savršeno osvježenje što za djecu što za odrasle."
 
Komentari
+2