Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

Sterilizator za bočice - praktična i učinkovita sterilizacija

Sterilizator za bočice - praktična i učinkovita sterilizacija

Prvi tjedni i mjeseci bebinog života znaju biti vrlo stresni kako za njih tako i za roditelje, stoga su uređaji kao što je sterilizator za bočice odlična pomoć u postizanju ravnoteže u početnim izazovima roditeljstva. Rast i razvoj djeteta su dinamični i harmonični procesi te je za normalan rast potreban dovoljan unos hrane. Važno je trenutke hranjenja od početka provoditi u smirenom raspoloženju i bez uzbuđenja, stoga uređaji poput sterilizatora za bočice i grijača za bočice mogu uvelike pomoći roditeljima kroz vrlo osjetljivo razdoblje u bebinom životu.

U Philipsovoj ponudi nalaze se Philips Avent električni parni sterilizator 3-u-1 i Philips Avent parni sterilizator za uporabu u mikrovalnoj pećnici te kao dodatna pomoć i Avent brzi grijač za bočice.

Ovi uređaji odlikuju se vrhunskom tehnologijom te inovativnim značajkama kako bi vam olakšali roditeljstvo i svakodnevicu užurbanog ritma modernog načina življenja.
 
sterilizator za bočice

Lako zagrijavanje i sigurna sterilizacija uz Philipsove uređaje

Philips Avent električni parni sterilizator 3-u-1 prilagođava se vašim potrebama, bez obzira koristili ga punog kapaciteta ili za samo nekoliko predmeta. Služi za sterilizaciju raznih bočica, pumpi za izdajanje i dodatne opreme. Jedinstveni modularni dizajn sterilizatora omogućuje lako organiziranje bočica i dodatne opreme, što ovaj uređaj čini izuzetno praktičnim. Također, zahvaljujući svojim malim dimenzijama, ovaj sterilizator za bočice zauzima minimalni prostor u svakoj kuhinji.

Ciklus sterilizacije traje svega 6 minuta, a nakon što sterilizirate bočice i dodatnu opremu, u slučaju neotvaranja poklopca sterilizator će ih očuvati sterilnim i do 24 sata.

Ono što je vjerojatno najvažnije jest činjenica da sterilizacija prirodnom parom ubija i do 99,99% štetnih bacila bez uporabe kemikalija.
Philips Avent parni sterilizator za uporabu u mikrovalnoj pećnici omogućuje vam izuzetno brzu pripremu bočica i dodatne opreme u roku od samo dvije minute, bez obzira jeste li kod kuće ili u pokretu. Njegove kompaktne dimenzije čine ga odličnim za putovanja ili promjene mjesta boravka. Uvijek možete imati sterilizirane bočice za bebe i druge proizvode nadohvat ruke. Dizajniran je tako da ga možete koristiti u gotovo svakoj mikrovalnoj pećnici koja se nalazi na tržištu. Uz pomoću ovog uređaja možete sterilizirati različite predmete kao što su pumpe za izdajanje, dude, bočice za bebe i pribor za jelo. Parni sterilizator za uporabu u mikrovalnoj pećnici sadrži sigurnosne kopče za poklopac koje omogućavaju sigurno vađenje sterilizatora iz mikrovalne pećnice uz održavanje bočica i drugih predmeta sterilnim te sprječavaju moguće pregrijavanje.

Grijači bočica olakšat će pripremu obroka te biti podrška roditeljima već i u prvim tjednima bebinog života. Philips Avent brzi grijač bočica omogućuje ravnomjerno (bez vrućih točaka) zagrijavanje mlijeka u svega 3 minute. Također, ovaj uređaj ima inovativnu značajku za pažljivo odmrzavanje sadržaja koji se nalazi unutar bočice. Osim za mlijeko, ovaj uređaj se može koristiti i za odmrzavanje hrane. Uz grijač za bočice dobit ćete i korisnu tablicu vremena zagrijavanja pomoću koje jednostavno možete izračunati potrebno trajanje zagrijavanja.

Provedite prve trenutke hranjenja bebe smireni i opušteni


Grijač bočica može vam pomoći sačuvati kvalitetu mlijeka uz pažljivo i ravnomjerno odmrzavanje i zagrijavanje. Zagrijte samo onoliko mlijeka koliko bebi treba kako ga ne biste nepotrebno bacali. Pomoću bočice za hranjenje cijala obitelj može sudjelovati prilikom hranjenja i na taj način se stvara još veća veza između bebe i obitelji.

Bebama treba vremena da se naviknu na život izvan majčina trbuha. Nakon rođenja djeteta mame su često zabrinute i pitaju se dobiva li njihovo dojenče dovoljno hrane. Najbolji je pokazatelj pravilno pridobivanje na težini.

Philips električni parni sterilizatori za bočice i parni sterilizatori za uporabu u mikrovalnoj pećnici ubijaju 99,9 % bakterija i zauzimaju malo kuhinjskog prostora. Kad dođe vrijeme za obrok, koristite Philipsove brze grijače za bočice kako biste odmrznuli i pažljivo zagrijali mlijeko na idealnu temperaturu. Sve je spremno za prve obroke!

 
 
Komentari
+2