Slavne žene koje su prvo dijete rodile nakon četrdesete

Slavne žene koje su prvo dijete rodile nakon četrdesete© Instagram

Ove poznate žene odabrale su majčinstvo nakon 40. rođendana

Unatoč preporukama liječnika u većini zemalja da prva trudnoća bude prije 30. godine života, taj se broj stalno povećava. Karijere, neuspjeli odnosi i problemi sa začećem samo su neki od razloga zbog kojih žene odgađaju majčinstvo, stoga je sve više žena koje prvo dijete rode u svojiim četrdesetima, a ti slučajevi i dalje privlače puno pažnje, posebno kod slavnih roditelja. 

Inspirirane primjerima žena koje imaju dovoljno hrabrosti da se suprotstave opće prihvaćenim normama, izdvojile smo najpoznatije slavne majke koje su prvo dijete rodile nakon svog četrdesetog rođendana.

Pročitaj još:

 
EVA MENDES

  • 40 godina
Od 2011. godine glumica je u vezi s jednim od najpoželjnijih muškaraca u Hollywoodu - Ryanom Goslingom. Par već ima dvije kćeri, Esmeraldu i Amandu Lee, a 2016. godine slavni roditelji vjenčali su se u tajnosti. U jednom od svojih intervjua, Eva je rekla da kad se zaljubila u Ryana, nije samo željela imati djecu, već je htjela imati baš njegovu djecu. Danas 45-godišnja glumica provodi sve svoje slobodno vrijeme sa kćerima i nije previše zainteresirana za povratak u Hollywood.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ryan gosling & eva mendes ?? (@gosling.mendes) on

1/8
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2