Ove celebrity mame ponosno su pokazale svoja tijela nakon poroda

Ove celebrity mame ponosno su pokazale svoja tijela nakon poroda© Instagram

Razbijajući stigmu oko težine i strija nakon trudnoće, ove slavne žene prihvaćaju vlastito tijelo kako bi potaknule druge žene na isto

Hollywood postavlja zaista visoke standarde kad su u pitanju ljepota i fitness. Slavne osobe uvijek su pod neizmjernim pritiskom da izgledaju najbolje, bez obzira jesu li na dodjeli Oscara ili na večeri u restoranu. Kada još trudnoću ubacimo u ovu dinamiku, stvari mogu postati popilično intenzivne.
Bez obzira na to, mnoge slavne žene iznenađujuće brzo se vraćaju u formu nakon bebe. Možemo samo nagađati jesu li ti nadnaravni podvizi rezultat medijske manipulacije ili nevjerojatne snage volje. Međutim, ne odabiru sve slavne mame taj put.

Jako dugo su prve fotografije slavnih mama nakon poroda bile pažljivo montirane, osvijetljene i uređene s naslovima poput 'Kako je vratila tijelo nakon poroda'. Ali danas, slavne mame pokrenule su novi trend, ponosno dijeleći svoja tijela i priče putem društvenih mreža.

Volimo ga jer pomaže i ostalim mamama nakon poroda da prihvate i vole svoja tijela i zato što sljedeća generacija mama neće odrasti misleći da višak kilograma, strije ili ožiljci nestaju u roku od nekoliko dana, ali i da nema ništa loše ako se duže zadrže u našem životu.

Razbijajući stigmu oko težine i strija nakon trudnoće, ove poznate žene prihvaćaju vlastito tijelo kako bi potaknule druge žene na isto. Prema stručnjacima, 10 posto novopečenih majki pada u postporođajnu depresiju. Neki od razloga za to su višak kilograma i problemi sa nezadovoljstvom zbog izgleda vlastitog tijela.

Baš zato mislimo da je važno iskreno govoriti o izazovnom postporođajnom razdoblju i dijeliti fotografije ovih moćnih mama zajedno s porukom da nema ništa loše u tijelu nakon poroda, baš naprotiv.
 
Amy Schumer

Prošle godine, komičarka Amy Schumer rodila je svoje prvo dijete, sinčića Genea. Pet tjedana nakon poroda odlučila se prošetati s obitelji - noseći samo grudnjak i bolničke gaće. Ako je netko osvježavajuće iskren, onda je to Amy Schumer i to je samo jedan od razloga zašto je volimo.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli @amyschumer

 
1/7
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2