Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

Mirna Medaković Stepinac, Nevena Rendeli Vejzović i Vanda Winter uživaju u novoj fazi roditeljstva

Mirna Medaković Stepinac, Nevena Rendeli Vejzović i Vanda Winter uživaju u novoj fazi roditeljstva

Poznate mame uživaju u novoj fazi roditeljstva

Kod uvođenja guste hrane prvi su koraci iznimno važni, jer se tako stvaraju dobre prehrambene navike i zdravi temelji za cijeli život. Znaju to dobro i poznate mame Mirna Medaković Stepinac, Nevena Rendeli Vejzović i Vanda Winter koje su stoga proteklog vikenda savjete potražile od Philipsove savjetnice za dohranu djece Nataše Brnas. Nataša je s njima podijelila pregršt korisnih informacija o uvođenju prvih namirnica, korištenju začina te maštovitim kombinacijama za što privlačnije obroke.

Mirna Medaković Stepinac rado je kašice isprobala sa svojim kćerkicama koje su već krenule s uvođenjem guste hrane, a Nevena Rendeli Vejzović saslušala je savjete kako bi se što bolje pripremila za razdoblje dohrane koje je pred njezinim djevojčicama. Vanda Winter isprobala je zanimljive kombinacije okusa i tako dobila inspiraciju za nove obroke guste hrane koje je odnedavno počela pripremati sinu.


Namirnice za ukusne kašice od voća te povrća i mesa Nataša je kuhala na pari znajući da se na taj način najbolje zadržavaju hranjive tvari, mirisi, okusi i tekstura. Pritom je koristila Philips Avent uređaje za pripremu hrane za djecu 2-u-1 i 4-u-1, a Philips Avent 4-u-1 uređaj posebno je oduševio mame jer osim što kuha na pari i miksa, on podgrijava i odmrzava namirnice. Vanda Winter ga već koristi i izjavila je da bez njega više ne može zamisliti svakodnevno kuhanje i pripremu obroka za svog mališana.


Poznate mame, ali i svi drugi posjetitelji Philips Avent promocije kuhanja održane u ljekarni Farmacia u Westgate Shopping Cityju, uvjerili su se u iznimnu jednostavnost korištenja Philips Avent 4-u-1 uređaja za pripremu zdravih dječjih obroka. Očišćene i narezane namirnice potrebno je staviti u vrč, dodati vodu u spremnik te pokrenuti funkciju kuhanja na pari, a pritom jedinstveno kruženje pare osigurava ravnomjerno kuhanje svih sastojaka, bilo da je riječ o voću, povrću, mesu, ribi ili mahunarkama. Zvučni signal javlja kad je kuhanje gotovo, a potom je vrč potrebno okrenuti naopako te izmiksati sastojke u kašicu željene gustoće, u kojoj svi sokovi koje je hrana ispustila pri kuhanju ostaju zadržani, dajući joj zamaman miris i okus. Velika je prednost uređaja mogućnost kasnijeg korištenja za pripremu obroka za cijelu obitelj, poput kuhanja različitih namirnica na pari, pripreme kremastih pirea od krumpira ili povrća te spravljanja osnova za guste povrtne juhe. Brza priprema obroka u samo nekoliko poteza štedi dragocjeno vrijeme i energiju te, ono najvažnije, ostavlja više vremena za uživanje u zajedničkim obiteljskim trenucima.

 
 
Komentari
+2