Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

6 stvari zbog kojih je tvoj život bolji kad postaneš teta

6 stvari zbog kojih je tvoj život bolji kad postaneš teta© Depositphotos

Kad tvoja sestra postane majka, novo prekrasno razdoblje započinje i u tvom životu

Znanost je već dokazala da je imati sestru dobro za tvoje psihičko zdravlje i pomaže ti živjeti dulje, ali to nisu jedine prednosti sestrinske ljubavi. 

Izgleda da i tvoja nećakinja ili nećak utječu na tvoj život na brojne pozitivne načine. Kad tvoja sestra postane majka, novo prekrasno razdoblje započinje i u tvom životu, a u nastavku pročitaj najveće prednosti.

 

Dobivaš novu najbolju prijateljicu ili prijatelja

Tijekom djetinjstva tvoja sestra bila je tvoja najbolja prijateljica, a kada postaneš teta - pronađeš novog najboljeg prijatelja u svojoj nećakinji ili nećaku te dobivaš novu partnericu ili partnera za avanture. 

Tvoja kreativnost doseže novu razinu

Sve što si dosad naučila o životu, možeš prenijeti na najnovijeg člana obitelji - nećakinju ili nećaka. Znatiželjno dijete postavljat će ti tisuću pitanja svakodnevno, a ti ćeš pronalaziti nove kreativne načine kako ih odgovoriti.

(Foto: Pixabay)

Postaješ odgovornija

Kada tvoja sestra postane majka, nije jedina koja postaje odgovornija. I ti postaješ zrelija i počinješ gledati svijet iz druge perspektive. 

Postaješ više bliska sa svojom obitelji

Provođenje vremena s nećakinjom ili nećakom vratit će te u djetinjstvo i podsjetiti na neke od najljepših uspomena. Ovi valovi nostalgije i tvoja nova uloga tete zbližit će te sa sestrom, ali i s tvojim roditeljima. 

(Foto: Pixabay)

Osjećaš se kao da možeš postići bilo što

Svojoj nećakinji ili nećaku ti si 'kul' teta, ona koja spašava svaki dan. Ti si ona u koju dijete ima povjerenja i osjećaš se toliko voljeno da počinješ vjerovati u sebe, čak i u onim teškim danima. 

Razumiješ značenje bezuvjetne ljubavi

U jako kratkom periodu vremena, beba postaje velik dio tvog života. Tvoja nećakinja ili nećak postaju tvoj prioritet, otkazuješ sve planove kako bi mogla biti s njima. Samo njihov osmijeh može popraviti tvoj dan kao ništa drugo i sada napokon razumiješ što bezuvjetna ljubav zaista znači. 
 
Komentari
+2
 
anna-herman
  • 16.1.2020 20:56:14
  • Bodova: 56271
  • Prijavi
Ili kad tvoj brat postane otac.Divno iskustvo, od prvog dana uživam u ulozi tetke. :)