žena.hr testerice ocijenile TENA Lady uloške

Za oslabjeli mjehur koristite higijenske uloške?
Probajte i vi specijalne TENA Lady i prepustite se životu!
Naše čitateljice su ih ocijenile s visokih 4,85!

130 sretnih čitateljica portala žena.hr u razdoblju 28.11.-20.12.2016. testiralo je TENA Lady uloške. Na temelju 117 pristiglih recenzija, opća ocjena proizvoda je vrlo visokih 4.85, a svih 117 testerica preporučuje proizvod i počet će ga koristiti!

Svaka čitateljica suočava se s oslabjelim mjehurom, a do sada su kao zaštitu koristile obične higijenske uloške inače namijenjene za mjesečnicu. Evo kako su ocijenile specijalne uloške TENA Lady.

Rezultati testiranja:

  • 100% testerica:
  • 99% testerica se definitivno slaže/slaže da:

Želite li i sami isprobati TENA Lady? Naručite svoj besplatni uzorak ovdje.

Detaljne, pojedinačne recenzije možete pročitati ovdje, a u nastavku smo za vas izdvojili najzanimljivije detalje:

melania: "Po ovome što sam stekla pri samom korištenju TENA Lady uložaka mogu kazati da su ovi ulošci san svake žene, jer kad sam osjetila taj prvi osjećaj kad mi je mokraća malo procurila i onda suhoću kao da nije ništa ni bilo. Slažem se da TENA Lady ulošci upijaju brže i više od običnih higijenskih uložaka namijenjenih za mjesečnicu s kojima čim mi malo procuri mokraća imam osjećaj da mi je sve mokro."

enolla: "U potpunosti se mogu prepustiti i vjerovati zaštiti koju mi pružaju TENA Lady ulošci!! Bez straha, tjeskobe, nervoze i čudnih pogleda da bi netko mogao primijetiti nestašne kapljice."

strasilica: "TENA Lady ulošci za oslabjeli mjehur su puno nježniji, mekaniji i udobniji od običnih higijenskih uložaka za mjesečnicu i pružaju bolju zaštitu od istjecanja, a što je najbitnije štite od širenja neugodnih mirisa."

luncika: "Specijani Tena Lady ulošci pružaju mi sigurnost i ugodan miris kroz cijeli dan. Tokom dana zamjenila bih dva uloška, iako bi i jedan bio više nego dovoljan. Kod fizičkog napora, nije bilo svraba,neugodnog mirisa, iritacije koju redovito dobivam koristeći uloške za menstruaciju."

Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.