žena.hr čitateljice ocijenile TENA Lady uloške

Testirali smo TENA Lady uloške za oslabjeli mjehur

30 sretnih čitateljica portala žena.hr u razdoblju 10.6.-25.6.2015. testiralo je TENA Lady uloške.

Svaka čitateljica dala je opću ocjenu proizvoda te odgovorila na pitanja da li bi proizvod preporučila drugima i da li bi proizvod opet kupila.
Osim toga, svaka čitateljica napisala je i detaljniji opis pri čemu je odgovorila na sljedeća pitanja:

  • Slažete li se da se korištenjem TENA Lady nije proširio neugodan miris povezan s curenjem urina? (Definitivno se slažem, Slažem se, Ne slažem se)
  • Slažete li se da TENA Lady ulošci upijaju brže i više od običnih higijenskih namijenjenih za mjesečnicu te stoga pružaju bolju zaštitu od istjecanja urina? (Definitivno se slažem, Slažem se, Ne slažem se)
  • Slažete li se da su TENA Lady ulošci napravljeni od nježnog materijala koji je ugodan na dodir i da su diskretni? (Definitivno se slažem, Slažem se, Ne slažem se)
  • Slažete li se da TENA Lady ulošci funkcioniraju bolje pri zaštiti od istjecanja urina, od običnih higijenskih namijenjenih za mjesečnicu? (Definitivno se slažem, Slažem se, Ne slažem se)
  • Kako biste najbolje opisali prednosti koje pružaju specijalni TENA Lady ulošci za oslabjeli mjehur, u usporedbi s konvencionalnim higijenskim ulošcima namijenjenim za mjesečnicu?
  • Želite li nastaviti koristiti TENA Lady uloške, nakon što ste ih imali priliku isprobati?

Na temelju 29 pristiglih recenzija, opća ocjena proizvoda je vrlo visokih 4.9, a svih 29 recenzistica preporučuje proizvod i opet bi ga kupilo.

Detaljne, pojedinačne recenzije možete pročitati ovdje, a ovdje smo za vas izdvojili najzanimljivije detalje:

ljerka123: "Moram priznati da do ove prilike za korištenjem specijalnih uložaka TENA Lady uložaka nisam znala da postoji ovako savršeno rješenje. S obzirom da već duže vrijeme imam problema sa kašljem, svakodnevno mi se dogodi istjecanje urina koje mi je stvarno neugodno. Čak mi se događalo da moram promijeniti i hlače jer obični ulošci nisu mogli zadržati količinu urina. Ovaj novi proizvod je doista super stvar - nema neugodnih mirisa, nema mijenjanja hlača jer zbilja odlično i brzo upijaju, a i veoma su ugodni za nošenje. Zato TENA - veliko vam hvala na tome."

jozi: "Specijalni TENA Lady ulošci su zbilja dobri, ma predobri. Zbilja zadržavaju neugodne mirise, jako dobro upijaju. Prednost pred drugim higijenskim ulošcima im je što zadržavaju neugodne mirise, a ima ih u više veličina, koji su zbilja funkcionalni, jako dobro i brzo upijaju. Za ono što su napravljeni su predobri, a mogu poslužiti i za mjesečnicu i to jako dobro."

akatal: "Usporedimo li specijalne TENA Lady uloške i obične higijenske uloške, potvrđuje se njihova namjena. Kada se koristi Tena ulošak, nema neugodnih mirisa, dulje traje, efikasniji je kod upijanja urina, i ugodan je za nošenje, meni ugodniji nego obični higijenski uložak. Mislim da ću potražiti Tena Lady uloške po trgovinama, jer mi pružaju bolji osjećaj nego obični dnevni ulošci, i osjećam se puno sigurnije."

svoja: "Već pri prvom nošenju sam primjetila da Tena Lady ulošci imaju bolju moć upijanja od običnih uložaka. Svidjelo mi se što "ne bježe" s gaćica i ostaju na mjestu, tamo gdje ih i zalijepim. Dakle, ne gužvaju se, ostaju na svom mjestu i upijaju sav urin."

veljaca1976: "Deblji sloj pamučnog dijela uloška koji nam nudi sigurnost od curenja. Bez neugodnih mirisa, uložak je mekan na dodir, ugodan za nošenje, a opet nenametljiv i uopće ne smeta prilikom nošenja. Na vanjskom dijelu uloška nalazi se samoljepljiva traka koja odlično prijanja gaćicama. Mislim da je ovo jedan jako kvalitetan proizvod koji za osobe ovakvih problema donosi rješenje i otklanja bojazan da bi se mogli dovesti u neugodnu situaciju."

dana1012: "Bolje upijaju i ne šire neugodam miirs, a materijal od kojeg su izrađeni je jako ugodan. Prednost im je i što imaju različite veličine pakiranja, pa mogu odabrati koja mi odgovara."

mirela78: "TENA Lady ulošci su ugodni za nošenje, ne vide se ispod odjeće. Nema neugodnih mirisa i pružaju savršenu zaštitu prilikom istjecanja urina kod oslabjelog mjehura. Svakako ću i dalje koristiti TENA Lady uloške, a preporučiti ću ih i svojim prijateljicama."


Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.