Ukusne i zdrave

Želiš se riješiti viška kilograma? Počni jesti ove namirnice

Ne trebaš gladovati da bi se riješila suvišnih kilograma. Uvrsti u svoju prehranu ove zdrave namirnice koje potiču mršavljenje

Pokušavaš li smršavjeti, zasigurno jako dobro znaš da su zdrava prehrana i fizička aktivnost nužni za postizanje zdrave tjelesne težine. Određenu hranu trebaš izbaciti iz svog jelovnika, no jesi li znala da postoje namirnice koje su dobre za mršavljenje jer mogu potaknuti sagorijevanje kalorija?

Uistinu djeluju

Potvrdili znanstvenici: Ovo su najučinkovitiji trikovi za mršavljenje

Ne trebaš gladovati da bi se riješila suvišnih kilograma. Važno je samo s dovoljno pažnje planirati svoje svakodnevne obroke, trenirati i uvrstiti zdrave navike u svoju svakodnevicu. Nutricionisti tvrde da unos zdravih namirnica, koje ubrzavaju metabolizam, može doprinijeti gubitku kilograma na zdrav način.

To su prije svega namirnice koje obiluju vlaknima i proteinima, zasitne su i smanjuju žudnju za nezdravom hranom jer ne izazivaju nagle skokove i padove šećera u krvi. Osim što su jako dobre za zdravlje, takve 'supernamirnice' mogu pomoći i kod mršavljenja. U nastavku otkrivamo neke od njih.

1/9
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.