Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.

Za oslabjeli mjehur koristite higijenske uloške? Testirajte s nama specijalne uloške TENA Lady!

Testirajte s nama!

Za oslabjeli mjehur koristite higijenske uloške? Testirajte s nama specijalne uloške TENA Lady!
Budi najbolja verzija sebe.

Pridružite nam se i ovaj puta. Testiramo TENA Lady uloške za oslabjeli mjehur. Podijelite svoja iskustva sa ženama koje se suočavaju s nevoljnim istjecanjem urina. Niste sami!

S oslabjelim mjehurom suočavaju se u svijetu milijuni žena, a vjeruje se da je u Hrvatskoj inkontinencija prisutna gotovo jednako kao i alergija na pelud, ali iznenađuje koliko joj se malo pažnje posvećuje.

Sa ovom tegobom suočava se veći broj žena nego što se misli, a povremeni gubitak urina uobičajena je pojava i kod mlađih žena. U Hrvatskoj gotovo svaka četvrta žena iznad 35 godine može iskusiti nevoljno istjecanje urina.

Iz ovog razloga, važno je da razgovaramo i razmjenjujemo iskustva. Sudjelujte s nama u ovom anonimnom testiranju, i poslat ćemo vam odgovarajuće TENA Lady uloške u diskretnom pakovanju. Prijavite se ovdje.
Što ćemo testirati?

Žene koje doživljavaju nevoljni gubitak urina često koriste obične higijenske uloške, a koji su dizajnirani za potpuno različite potrebe.
Za razliku od higijenskih uložaka, TENA Lady ulošci:

  • Specijalno su razvijeni za upijanje urina
  • Brže upijaju tekućinu koju mikrokristali zadržavaju u jezgri
  • Upijaju u intervalima dok površina ostaje suha stoga ih ne treba često mijenjati
  • Fresh Odour Control sustav za suzbijanje mirisa neutralizira specifične bakterije koje se nalaze u urinu stoga vam pružaju svježinu i diskreciju

Ako se tvoj mjehur mijenja, ne moraš i ti. TENA Lady ulošci pružaju TROSTRUKU ZAŠTITU od istjecanja, mirisa i vlage. Dostupno u ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama.
Besplatne TENA Lady uzorke naručite pozivom na besplatan telefon: 0800 464 465 ili ovdje.

shimmer fallback
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.