Testirajte s nama TENA Lady uloške za oslabljeni mjehur

Pridružite nam se i isprobajte TENA Lady uloške za oslabljen mjehur

Pridružite nam se i ovaj puta. Testiramo TENA Lady uloške za oslabjeli mjehur. Podijelite svoja iskustva sa ženama koje se suočavaju s nevoljnim istjecanjem urina.

Niste sami!

S ovom tegobom suočava se veći broj žena nego što se misli, a povremeni gubitak urina uobičajena je pojava i kod mlađih žena. U Hrvatskoj gotovo svaka četvrta žena iznad 35 godine može iskusiti nevoljno istjecanje urina.1

Iz ovog razloga, važno je da razgovaramo i razmjenjujemo iskustva. Sudjelujte s nama u ovom anonimnom testiranju i poslat ćemo vam odgovarajuće TENA Lady uloške u diskretnom pakovanju. Prijavite se ovdje.

Testirajte besplatno TENA Lady uloške:

Sudjelujte i testirajte TENA Lady proizvode. Izabrat ćemo 50 žena kojima ćemo poslati odgovarajuće TENA Lady proizvode u diskretnom pakovanju. Prijavite se ovdje.


Imat ćete priliku isprobati i novitet – TENA Lady Slim Mini s microPROTEXTM tehnologijom radi koje su vrlo tanki, a ostaju suhi 8X dulje nego higijenski ulošci vodećeg brenda. 2

Što trebamo od vas?

Isprobajte proizvod, i najkasnije do 3.8. pošaljite nam recenziju proizvoda te podijelite vaša iskustva sa cijelom žena.hr zajednicom.

Kako ću znati da li sam odabrana za recenziju?

Mi ćemo vam na vaš email poslati obavijest sa svim detaljima o recenziji te na koji način i gdje napisati recenziju.

Požurite, prijave traju do 11.7.

Nakon testiranja, poslat ćemo vam anonimni upitnik o zadovoljstvu s proizvodom. Podijelite svoje iskustvo anonimno s drugim ženama i pomozite im pronaći najbolje rješenje!

Što ćemo testirati?

Žene koje doživljavaju nevoljni gubitak urina često koriste obične higijenske uloške, a koji su dizajnirani za potpuno različite potrebe. TENA Lady ulošci posebno su oblikovani za zaštitu pri oslabjelom mjehuru i pružaju TROSTRUKU ZAŠTITU od:

  1. Istjecanja
  2. Mirisa
  3. Vlage

Fresh Odour Control sustav za suzbijanje mirisa neutralizira specifične bakterije koje se nalaze u urinu stoga vam pružaju svježinu i diskreciju.

Besplatne TENA Lady uzorke naručite pozivom na besplatan telefon: 0800 464 465 ili ovdje


TENA. OSTANI SVOJA.

Dostupno u ljekarnama i specijaliziranim trgovinama.

1 Abrams P et al. Incontinence, 5th EDITION 2013. 5th International Consultation on Incontinence. Paris. February; 2012. 2  Izvor: Hy-Tec Hygiene Technologie GmbH Germany akvizicijski test i test namakanja PA 07/03 2016-2017 / Acquisition and Rewet test (TENA Lady Slim u usporedbi s higijenskim uloškom vodećeg brenda na hrvatskom tržištu).

Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.