Bez skrivanja

Ravan trbuh? Uz ovih nekoliko savjeta slavne trenerice, sve je moguće

Nemoj zaboraviti da ravan trbuh ne znači da je nužno imati izražene mišiće jer zdravo tijelo postoji u različitim oblicima i veličinama

Bez obzira je li naš cilj zauvijek izgubiti gornji dio trbuha ili napokon pokušati postići te nedostižne trbušne mišiće, dobro je poslušati što kažu stručnjaci i ljudi koji su život posvetili vježbanju. Slavna američka trenerica Jillian Michaels objasnila je kako najlakše doći do vitkog struka i ravnog trbuha.

Dosta ti je skrivanja trbuha pod širokim majicama i haljinama ili kupovine većih hlača kako trbuh ne bi prelazio preko remena? Prema slavnoj trenerici, trebaš znati da nisi jedina jer je ovo područje problematično i za muškarce i za žene. Kako dobiva najviše upita vezano za ovaj dio tijela odlučila je podijeliti nekoliko važnih savjeta, a sve je naučila u svom radu s ljudima.

Tijelo, a ne trbuh

Suprotno onome u što vjeruju mnogi, vježbajući trbušnjake svaki dan nećemo biti bliže svom cilju i ravnom trbuhu. Da, tako kaže slavna Jillian Michaels. Naslage na trbuhu nažalost nisu nedostatak mišića, nego višak masnog tkiva. Zato trbušnjaci i slične vježbe nisu rješenje. Ravan trbuh dolazi kao rezultat treninga u kojima se vježba cijelo tijelo i sagorijevaju masnoće. Jedan od najboljih načina za to je korištenje vježbi koje su usredotočene na trup, ali istodobno utječu na različite mišićne skupine. Tako se jača cijelo tijelo koje sagorijeva više kalorija i posljedično više masnoće - tijekom i dugo nakon treninga.

1/6
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.