Budi najbolja verzija sebe.

Pronašle smo zdravstvene i fitness uređaje koji ti mogu olakšati svakodnevicu

Od masažera do uređaja koji pomažu sa spavanjem, sastavile smo popis naprava i uređaja koje možeš dodati u svoj dom i svakodnevnu rutinu

S uređajima kao što su pametni telefoni i asistenti s glasovnim upravljanjem poput Alexe i Sirija, možemo reći da je tehnologija zavladala našim životima. Iako ponekad taj tehnološki napredak može biti pomalo nepodnošljiv, neki su uređaji pravi spas kad je riječ o kondiciji i zdravstvenoj zaštiti.Ako radiš od kuće i cijeli dan provedeš sjedeći gledajući u računalo, dobro bi ti došao masažer koji će ti pomoći u ublažavanju bolova u mišićima svih dijelova tijela, uključujući ramena i donji dio leđa. Ako su i tvoje oči umorne od gledanja u zaslone računala i telefona, razmisli o dodavanju masažera za oči u svoju rutinu.

Za one koji traže lagani fitness tracker, Samsung Galaxy Fit izvrsna je opcija za uparivanje s telefonom. Drugi je dizajn Oura’s Heritage, titanov prsten koji prikuplja i analizira tvoje zdravstvene podatke kako bi ti pomogao da bolje razumiješ svoje tijelo. Ovo su samo neki od uređaja koji ti mogu pomoći kad pričamo o zdravlju, a mi smo ih izdvojile njih deset.

Budi najbolja verzija sebe.
1/11
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.