Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Hrana za mršavljenje

Ovih sedam namirnica će ubrzati topljenje masnih naslaga oko trbuha

Želiš se riješiti dosadnih 'šlaufića' oko trbuha? Uvrsti ove zdrave i hranjive namirnice u svoju svakodnevnu prehranu i uskoro ćeš primijetiti pozitivne rezultate

clark-douglas-VepJDAuitQ4-unsplash.jpeg
Foto: Unsplash

Postići idealnu tjelesnu težinu nije lako niti jednostavno, a rezultati nikad ne dolaze preko noći. Potrebno je uložiti jako puno truda, promijeniti svoje svakodnevne navike i hraniti se zdravo. Uz fizičku aktivnost i redovitu tjelovježbu, upravo je zdrava i uravnotežena prehrana najvažnija želiš li se riješiti viška kilograma.

Image
Vitko tijelo

Ravan trbuh: Kako brzo izgubiti masne naslage na trbuhu?

No i ako si zadovoljna svojom težinom, možda te muče one dosadne masne naslage oko trbuha. Njih se teško riješiti, no nije i nemoguće. Želiš li imati ravniji trbuh, osim trbušnjaka, jako je važna i prehrana, odnosno namirnice koje svakodnevno konzumiraš.

shimmer fallback

Istraživanja su pokazala da je područje oko trbuha jedno od 'najopasnijih' mjesta za pohranjivanje masnoća. Naime, masne naslage oko trbuha povećavaju rizik od prerane smrti, čak i kod osoba sa zdravom tjelesnom težinom.

Želiš li se riješiti tih dosadnih 'šlaufića' te isklesati svoju liniju i imati ravniji trbuh, uključi u prehranu neke od namirnica s popisa koji ti donosimo u nastavku.  

Budi najbolja verzija sebe.
1/8
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.