Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Za dozu mladolikosti

Najbolje anti-age namirnice - evo što trebaš jesti želiš li izgledati mlađe

Stručnjaci ističu da postoji velik izbor namirnica koje su sjajne za našu kožu jer je štite od slobodnih radikala, potiču proizvodnju kolagena te smanjuju upale

pexels-trang-doan-1128678.jpeg
Foto: Pexels

Za dobro zdravlje i lijep izgled, zdrava prehrana je ključna. Stoga je jako važno u svoju svakodnevicu uključiti namirnice koje sadrže hranjive tvari i nutrijente poput vitamina, minerala, zdravih masnoća i antioksidansa.

Image
Zavaraj želju

5 namirnica koje bi trebala imati u kuhinji, želiš li smršavjeti

Svi dobro znamo da brza hrana bogata šećerom i lošim ugljikohidratima nije dobra za naše tijelo pa tako niti za kožu. Želiš li ojačati svoj imunološki sustav te imati lijepu, zdravu i mladoliku kožu, u prehranu bi trebala uključiti hranu koja obiluje vitaminom C, betakarotenom i antioksidansima.

Stručnjaci ističu da postoji velik izbor namirnica koje su sjajne za našu kožu jer je štite od slobodnih radikala, potiču proizvodnju kolagena te smanjuju upale.  

Starenje ne možemo izbjeći, no pravilnom njegom, zaštitom kože od štetnih UV zraka  i zdravim načinom života svakako možemo pozitivno utjecati na zdravlje svoje kože te odgoditi pojavu prvih bora.  

Nije dovoljno samo koristiti kreme protiv bora jer i ono što unosimo u svoje tijelo uvelike utječe na izgled kože. U nastavku ti donosimo popis deset sjajnih namirnica koje bi trebala uvrstiti u svoju prehranu želiš li zaustaviti prerano starenje te zadržati mladolikost kože.

Budi najbolja verzija sebe.
1/11
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.