Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Daleko od istine

10 mitova o ženskom zdravlju u koje trebamo prestati vjerovati

Postoje neka uvjerenja u koja čvrsto vjerujemo od malih nogu, pa iako kasnije u životu znamo da možda nemaju nikakvu osnovu i dalje živimo prema njima. Mnogi od tih mitova su vezani za zdravlje, a znanost je dokazala da nemaju nikakvu osnovu

profimedia-0158327277.jpg
Foto: Profimedia.hr

Tijekom odrastanja slušamo različite savjete o zdravlju i te ideje postanu dio naših uvjerenja. Neke od njih su izuzetno važne i toliko postanu dio naše rutine da više ne razmišljamo o njima. Primjerice, redovito pranje ruku je svakako navika koja je dobra za nas, pranje zuba i posjeti stomatologu su također navike koje je dobro usvojiti u najranijoj dobi.

Image
Žensko zdravlje

Žensko zdravlje: Mjesečnica može izostati zbog različitih razloga, a ovo su neki

No postoje i neka uvjerenja koja nisu dobra za nas i što je najvažnije nisu istinita. Primjerice, da ćemo se prehladiti na propuhu i slično. Međutim, toliko smo ih često čuli da smo potpuno uvjereni u istinitost.

shimmer fallback

Različiti mitovi postoje u našim životima i uvijek je dobro pročitati što medicina kaže o njima. U nastavku možeš pročitati neke mitove koji su vezani za žensko zdravlje i daleko su od istine, kako znamo lažnih uvjerenja uvijek se dobro riješiti.

Budi najbolja verzija sebe.
1/11
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.