Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Brojne prednosti

Zajedničko kupanje s djecom je lijepo, ali kada je vrijeme da se prekine?

Psiholozi kažu da je praksa zajedničkog kupanja ključna za kognitivni i emocionalni razvoj beba i male djece, ali ipak postoji trenutak kada bi je roditelji trebali ostaviti iza sebe

profimedia-0008931024.jpg
Foto: Profimedia.hr

Kada su djeca mala roditelji uživaju u puno zajedničkih stvari, ali kako djeca rastu tako sve više zahtijevaju samostalnost i polako se odvajaju od roditelja. Jedna od omiljenih stvari u obiteljskom životu je zajedničko kupanje s djecom. Puno pjene i veselja jer djeca uživaju u svojim igračkama i dugoj igri s roditeljima.

Roditeljima je to izvrsna prilika za zbližavanje i čak 84 posto roditelja se slaže da se radi o vrlo kvalitetnom vremenu provedenom s djecom, bez ekrana i drugih svakodnevnih distrakcija.

Image
Odricanje i bezuvjetna ljubav

Šest stvari o majčinstvu koje ti mama vjerojatno nikad nije priznala

Svaki roditelj se sjeća prvog kupanja djeteta i kasnije omiljenih igračka i igre u kadi. Djeca često ne vole prati kosu, ali zato uživaju u vodi. Psiholozi kažu da je praksa zajedničkog kupanja ključna za kognitivni i emocionalni razvoj beba i male djece, ali ipak postoji trenutak kada bi je roditelji trebali ostaviti iza sebe.

Budi najbolja verzija sebe.
1/4
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.