Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.

Otkrijte što u 2016. godini donosi program dm babybonus za trudnice

Jedinstveno stanje, kada u nama raste novo biće, donosi sa sobom i brojne promijene.

dm_Babybonus_01
Budi najbolja verzija sebe.

Kako bi olakšao trudničke dane i pomogao da oni budu što ugodniji, dm je u novoj godini odlučio osvježiti program babybonus za trudnice.

Nakon što zatražite, ispunite i predate prijavnicu za dm babybonus program za trudnice u svojem dm-u, dobit ćete darovni paket koji uključuje novu knjižicu s bonovima za povoljniju kupovinu u dm-u i kod dm-ovih partnera u kojoj se od ove godine krije i kupon za 15% popusta na ukupnu kupnju iznad 200 kuna.

Roditelji na Facebooku odabrali proizvode za program babybonus

U odabiru pojedinih proizvoda koji su uvršteni u knjižicu s bonovima, sudjelovali su i roditelji. U sklopu kampanje #RoditeljiBiraju koju je dm pokrenuo na Facebooku, roditelji su s dm-om podijelili koji su im proizvodi bili najkorisniji i najpotrebniji tijekom trudnoće i prve dvije godine djetetova života. Odabrani proizvodi, poput Biobaza balzama za bradavice dojilja te kreme za tijelo u trudnoći i torbe za rodilište, koje su preporučili roditelji, nalaze se u novim knjižicama s popustima i posebno su označeni.

Uz knjižicu s bonovima, u paketu dobrodošlice pronaći ćete brošuru s korisnim informacijama i savjetima koja će vam pomoći u potrazi za odgovorima na neke od vaših nedoumica, praktičnu pamučnu torbu, promotivni set Pampers te uzorak noćne kreme Ziaja i paste za zube Himalaya.

U babybonus program za trudnice mogu se uključiti sve trudnice s prebivalištem u Republici Hrvatskoj, a nakon rođenja djeteta pa sve do njegove druge godine, mame se mogu prijaviti u program dm babybonus za bebe u sklopu kojeg mogu dobiti brošure sa savjetima, knjižice s popustima, prigodne darove i mala rođendanska iznenađenja.

Više informacija potražite na dm-drogeriemarkt.hr, a novosti o pogodnostima u sklopu programa možete pratiti i na Facebook stranici dm-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.