Budi najbolja verzija sebe.

Mama otkrila super trik za kupovinu obuće djeci. Klince više ne moraš voditi sa sobom u dućan

Priznat ćeš da je ovo jednostavno rješenje zlata vrijedno, osobito ako imaš, primjerice, tri nestašna mališana

Budi najbolja verzija sebe.

Genijalna rješenja su najčešće ona najjednostavnija, ali do njih ponekad nije lako doći. Jedna mama iz SAD-a podijelila je na društvenim mrežama odličnu ideju koja će ti olakšati kupovinu obuće za djecu, a omogućava ti da klince uopće ne vodiš sa sobom po dućanima.

Osim što ćeš uz pomoć ovog malog trika bez problema kupiti djeci tenisice i cipele dobit ćeš malo vremena za sebe i odmoriti glavu. Dvije muhe jednim udarcem - nije loše. Sve što ti treba su škare, karton, flomaster i klinci spremni na suradnju te doslovce deset sekundi.


FOTO: Facebook/Mums Who Cook Clean Organise

Na pod stavi karton i zamoli dijete da stane na njega bosih nogu. Pažljivo flomasterom ocrtaj stopalo pa izreži šablonu. S obzirom da je jedno stopalo ponekad malo veće od drugoga, vodi računa da uzmeš šablonu onog većeg. Super je što ove šablonice možeš spremiti u torbu i nositi sa sobom. Naravno, dok djetetu ili djeci ne narastu stopala, a onda napravi nove. 

Da isto razmišljaju i ostale mame, pokazalo se u komentarima u kojima su neke rekle da koriste istu tehniku. "Kada god mogu na ovakav im način kupujem obuću jer zna biti naporno u shopping voditi šestero djece", kaže jedna od njih. 

Napiši nam u komentarima što misliš o ovoj ideji i imaš li ti neki trik koji koristiš.

Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.