Budi najbolja verzija sebe.

Kreativni natječaj za djecu i mlade povodom 2. festivala o pravima djece

Ovogodišnji, drugi po redu Festival o pravima djece organizira Ured UNICEF-a za Hrvatsku u suradnji s Uredom pravobraniteljice za djecu, Hrvatskim filmskim savezom, Hrvatskim društvom likovnih umjetnika, Muzejom suvremene umjetnosti i kinoprikazivačem Blitz Cinestar

Budi najbolja verzija sebe.

.

2. festival o pravima djece u četiri dana trajanja, od 18. do 21. studenoga u kinima multiplexa Blitz Cinestar u Zagrebu, Rijeci, Zadru i Šibeniku, prikazat će niz filmova djece i mladih iz Hrvatske i svijeta. Jedinstveni izbor filmova mladih autora predstavit će gledateljima suvremeno stvaralaštvo djece.


KREATIVNI NATJEČAJ ZA DJECU I MLADE

Hrvatsko društvo likovnih umjetnika u suradnji s Muzejom suvremene umjetnosti i UNICEF-om povodom Festivala organizira likovni natječaj u novim medijima za učenike osnovnih i srednjih škola na temu 'TKO SAM JA? TKO SMO MI?'. Naime, organizatori Festivala pozivaju djecu i mlade da kroz nove medije podijele s javnošću priču o tome kako žive djeca i mladi u Hrvatskoj. Izbor fotografija ili digitalnih ilustracija  bit će predstavljen, kroz različite formate, tijekom Festivala u Muzeju suvremene umjetnosti.

Budi najbolja verzija sebe.

Slike u digitalnim formatima pošaljite nam na adresu Hrvatsko društvo likovnih umjetnika, Trg žrtava fašizma bb, 10 000 Zagreb, s napomenom „za likovni natječaj Tko sam ja?/Tko smo mi?" najkasnije do ponedjeljka, 8. studenoga 2010.

Više o natječaju


Izvor: www.unicef.hr

Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.