Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.

27. Dani beba, djece i trudnica

5. – 6. 11. 2016. - Tower centar Rijeka

27. Dani beba, djece i trudnica
Budi najbolja verzija sebe.

Sajam „Dani beba, djece i trudnica“, najveći specijalizirani sajam te tematike u regiji, nakon što se prošli vikend tradicionalno održao u Splitu, na radost i veselje djece i roditelja Primorsko-goranske županije,  održat će se po drugi put u Rijeci. Od ove godine se sajam održava u Tower centru na 4. katu, u prostoru ex Semerara.

Posjetiteljima će se na jednom mjestu predstaviti mnoge tvrtke prisutne u Hrvatskoj koje nude proizvode namijenjene trudnicama, bebama i djeci. Generalni pokrovitelj sajma je Podravkin Lino, a uz sponzore sajma: Baby Center, Beba.hr, Foto revija Rijeka, Jane, Mali anđeo, Magic Baby, Inglesina, Nestle, Töpfer , Violeta i Zvečevo, posjetitelje će dočekati i mnogobojne specijalizirane tvrtke sa svojim proizvodima.

Na sajmu se uz izložbeni prostor održava i bogat zabavno kulturni program. Na pozornici nastupaju brojni dječji zborovi, plesne skupine, KUD-ovi, animatori, a posjetitelje očekuju i mnogobrojne nagradne igre. Uz sve to, djeca se mogu zabaviti u brojnim igraonicama i crtaonicama na sajmu.

Radno vrijeme sajma je u subotu, 5. 11. od 9:00 do 21:00 i u nedjelju od 10:00 do 21:00.

O svim aktivnostima tijekom održavanja sajma i ostalim informacijama organizator će non-stop obavještavati putem facebook profila Dani.beba i web stranice www.danibeba.com.

„Dani beba, djece i trudnica“ nezaobilazno su mjesto za sve roditelje, bebe, djecu i trudnice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.