Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Planiranje trudnoće

Pokušavaš zatrudnjeti? Ovo su najčešća pitanja i odgovori koje trebaš znati

Želiš zatrudnjeti i maksimizirati svoje šanse za trudnoću? Evo nekoliko stvari koje ti i tvoj partner trebate imati na umu

planiranje-trudnoce.jpg
Foto: www.profimedia.hr

Konačno si odlučila - spremna si za trudnoću i ti i tvoj partner želite osnovati obitelj što je prije moguće. Ako pokušavate dobiti dijete i stalno razmišljate o tome, vjerojatno osjećate veliko uzbuđenje i možda malo straha, no ne želite čekati. Ali kao što možda i ti i tvoj partner znate, zatrudnjeti nije samo stvar seksa.

Image
Razotkrivamo ih

8 najčešćih mitova o trudnoći u koje mnogi još uvijek vjeruju

Za početak, vrlo je važan "timing" kada je u pitanju začeće, odnosno koje dane ciklusa je najveća vjerojatnost da ostaneš trudna i kada je u danu najbolje imati spolne odnose. Ovo je samo mali dio stvari koje treba imati na umu ako želite dijete. Ipak, dobra vijest je da postoje još neki savjeti koji će ti pomoći da povećaš svoje šanse za trudnoću.

Bez obzira na to pokušavaš li zatrudnjeti već unatrag nekoliko mjeseci ili ćeš uskoro tek započeti, tu smo da ti pomognemo, a u nastavku donosimo najčešća pitanja i odgovore koji se tiču onog najvažnijeg, a to je planiranje trudnoće.

Budi najbolja verzija sebe.
1/11
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.