Budi najbolja verzija sebe.
Dan ljubavi za samce

Solo si i Valentinovo ti teško pada? Evo kako da ipak uživaš u tom danu

Priča oko Valentinova i slavljenje romantičnih veza može teško pasti singl osobama, pa smo na jedno mjesto sakupili savjete psihologa kako se nositi s ovom situacijom ako trenutno nismo u vezi

Kao i svake godine, Valentinovo je najveći praznik ljubavi i romantike. Trgovine su opskrbljene ružama, čestitkama i srčanim oblicima svega što se može prodati. Kupiti možete čak i parcelu na Mjesecu za voljenu osobu.

No, mnogi Valentinovo vide kao previše komercijalno i previše stresno razdoblje za autentičnu romantiku. „Valentinus“ na latinskom znači „biti jak“. To imaj na umu kada stigne taj dan, bez obzira imaš li partnera ili ne. Naravno, za ovaj hipernabrijani ljubavni dan lakše je onima koji su su sretnim vezama i brakovima, dok je pak solo osobama ponekad veljača pomalo depresivna.

Fotografije i snimke sretnih parova salijeću nas sa svih strana, pa je teško othrvati se misli da s nama nešto nije u redu ako nismo u vezi. No, takvo razmišljanje nema veze s istinom ni realnošću, pa je najbolje Valentinovo provesti slaveći ljubav prema samima sebi kao i prema osobama koje volimo, neovisno o tome jesmo li u romantičnoj vezi ili ne.

Budi najbolja verzija sebe.

Sakupili smo na jedno mjesto savjete psihologa za singl osobe – kako preživjeti Valentinovo za početnike. Informiraj se i inspiriraj u nastavku te nemoj dozvoliti da te status veze ove godine odgovori od toga da simbolično proslaviš Dan zaljubljenih.

1/5
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.