Trikovi koje svatko može usvojiti

Radiš od kuće? Ovi će ti savjeti pomoći da budeš produktivnija

Savjeta za rad od kuće, čini nam se nikad dosta. Imaš li problema s nedostatkom koncentracije prilikom rada od kuće, pročitaj ove savjete

Rad od kuće u posljednjih je godinu dana postao posve uobičajena pojava i kod nas u Hrvatskoj, a sve to zahvaljujući epidemiji koronavirusa. Iako donosi brojne prednosti, rad kod kuće ima i svoje nedostatke, a osobe koje inače nisu navikle raditi od doma mogu imati problema s nedostatkom fokusa i koncentracije, što u konačnici može rezultirati nižom produktivnošću.

Naime, rad od doma nije tako jednostavan kao što se čini, a mnogi su to sada i shvatili, u vrijeme ove pandemije kada su bili prisiljeni svoj posao odnijeti kući. U domu smo okruženi brojnim distrakcijama, što uključuje i ostale ukućane, djecu i televiziju. Neki se pitaju je li uopće moguće kvalitetno ispuniti sve radne obaveze i zadatke bez primjerenog ureda? Moguće je, samo je potrebna velika doza koncetracije i samodiscipline.

Ako radiš od doma te imaš problema s nedostatkom koncentracije, u nastavku smo izdvojile neke vrlo učinkovite savjete (koje smo i same isprobale), a koji će ti pomoći da poboljšaš svoju produktivnost dok radiš od doma.

1/13
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.