Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.

TEDxZagrebWomen: It`s about time…

Konferencija okuplja žene, ali i muškarce koji vjeruju u promjene i koji pretvaraju snažne ideje u djela

TEDxZagrebWomen: It`s about time…
Budi najbolja verzija sebe.

TEDxZagreb organizira konferenciju TEDxZagrebWomen: It's about time, koja će se održati u subotu, 29. listopada u prostoru HUB385, s početkom u 16:00 sati.

Centralni događaj TEDWomen trodnevna je konferencija o ženama i djevojkama koje su nositeljice promjena u današnjem svijetu, a održava se u San Franciscu, od 26. do 28. listopada.

Sukladno događanjima u TED svijetu, organiziramo jednodnevnu konferenciju TEDxZagrebWomen, a tema je, baš kao i na globalnoj razini, It's about time. Na konferenciji će svoje ideje predstaviti osam govornika, a posebno iznaneđenje sprema se u pauzama. Također, pogledat ćemo i dio govora iz San Francisca.

Cilj nam je prikazati osobe koje prkose stereotipima, preprekama te stvaraju prilike koje mogu biti primjer i motivacija za sve one koji tek kreću u poslovni svijet i spremaju se razbiti stakleni krov.
Želimo pokazati kako su promjene moguće, ali i kako je uspjeh u maloj zemlji kao što je Hrvatska moguć.
Vrijeme je da se prestanemo kao društvo fokusirati na okolinu, već se umjesto toga posvetimo sebi, svojim idejama te sprovođenju ideja u dijela.

It`s about time…to be your own idol and create your own opportunities.


shimmer fallbackŠto je TED?
TED je neprofitna organizacija posvećena idejama vrijednim širenja. Sve je započelo u Kaliforniji 1984. godine, kao konferencija sa samo tri teme: tehnologija, zabava i dizajn (Technology, Entertainment i Design), a danas se mogu pronaći govori svih područja i to na više od 110 različitih jezika. Na TED-u govornici prenose inspirativne i motivirajuće ideje vrijedne širenje i to u maksimalno 18 minuta. Glavna svrha TED govora je učiniti svijet boljim mjestom za život.

Što je TEDx?
U duhu ideja vrijednih širenja, TED je stvorio TEDx. TEDx je program lokalnih, samostalno organiziranih događaja koji za cilj ima zbližiti ljude da dijele iskustva u TED-stilu. Na TEDx događaju moguće je prikazati samo TED govore, ili kombinirati prikaz TED govora i slušanje govornika uživo. TEDx događaji su neprofitni, a organiziraju ih isključivo volonteri.

Što je TEDxZagreb?
Kao i svi TEDx događaji i mi djelujemo neprofitno i uz pomoć volontera. Također, nijedan govornik ili glazbeni izvođač ne prima honorar za svoj nastup. Događaj sukladno licenci financijski i uslugama pomažu brojni partneri, ali i publika kupovinom ulaznica za nazočnost događaju. Naša misija je promicanje ideja vrijednih širenja, a mjesto gdje naše ideje nastaju je HUB385

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.